Birlikte İYİ Olalım

İYİ Parti Sivas İl Başkanı Volkan Karasu, bu Pazar günü gerçekleştirilecek olan 3. Olağan İl Kongresi hakkında açıklama yaptı.

Sivas - 14-12-2022 12:17

Birlikte İYİ Olalım

Başkan Karasu açıklamasında: "Ekim ayında, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Başkanlığında, Başkanlık Divanı, Milletvekilleri ve Genel İdare Kurulu üyelerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda partimizin 3'üncü olağan kurultayının toplanması kararı alındı. Bu kararın alınmasının ardından tüm Türkiye'de olduğu gibi biz de Sivas'ımızda öncelikle ilçe kongrelerimizi tamamladık. Büyük bir demokrasi şöleni olarak gerçekleştirilen İlçe kongrelerimizde seçilen tüm Başkanlarımıza hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum.  Tüzüğümüzün belirttiği üzere ilçe kongrelerimizin tamamlanmasının ardından sıra İl Kongremizi gerçekleştirmeye geldi. Bu doğrultuda Partimizin 3. Olağan İl Kongresi'nin 18.12.2022 Pazar Günü Saat 11.00'da Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilmesi yönünde karar aldık.

Göreve geldiğimiz günden bu yana gerçekleştirmiş olduğumuz faaliyetler, sürekli sahada olmamız ve bunun sonucu olarak da vatandaşlarımızın teveccühünü kazanmış olmak bizi yeniden aday olmaya iten etkenlerden birisiydi. Bu doğrultuda bir dönem daha İYİ Parti Sivas İl Başkanlığı görevine talip olduk. Amacımız memleketimizde kısa sürede göstermiş olduğumuz etkiyi daha uzun vadeye yayıp İYİ Parti'yi Sivas'ta birinci parti yapmak yolunda gece gündüz çalışmak olacaktır. Sivaslılar arasında İYİ Parti'nin artık daha çok karşılığının olması ve Sivaslı hemşerilerimizin İYİ Parti'yi bir kurtarıcı olarak görmesi bizi daha çok çalışmaya sürükleyen en büyük motive kaynağı. İşte bu yüzden de hem memleketimiz için hem Türkiye için çalışmaya söz veriyoruz.

Bu vesileyle de Pazar günü gerçekleştireceğimiz 3. Olağan İl Kongremize güneşin sıcaklığına muhtaç kalmış tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz. Partililerimiz arasında tam bir birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirilecek olan Demokrasi Şölenimizde hemşerilerimizi de görecek olmamız bizleri mutlu edecektir. Gelin, bize katılın ve birlikte İYİ olalım." dedi.

Advert Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Serdar İnce’den sahipsiz sokak hayvanları sorununa çözüm

Serdar İnce’den sahipsiz sokak hayvanları sorununa çözüm

28-03-2024 - Sivas

Sivas’ın Su Sorununa İnce’den Çözüm!

Sivas’ın Su Sorununa İnce’den Çözüm!

27-03-2024 - Sivas