DYP Sivas teşkilatından toplu istifa…

Doğruyol Partisi (DYP) Sivas İl Başkanı Mehmet Bölük Basın mensupları ile bir araya geldi. Sivas İl

Sivas - 01-12-2022 22:21

DYP Sivas teşkilatından toplu istifa…

Başkan Mehmet Bölük yaptığı açıklamada; “Bilindiği üzere yaklaşık bir yılı aşkın süredir içerisinde bulunduğum Doğruyol Partisi (DYP) Sivas İl Başkanlığı görevini sürdürmekteydim.

Yaşanan süreç içerisinde eski genel başkanımız ve Başbakanımız Tansu Çiller hanımefendinin partimizde genel başkan olarak geleceği beklentisindeydik. Bizlerde sayın eski genel başkanımız ve Başbakanımızın geçmişteki siyasi tecrübelerinden faydalanarak şehrimize ve ülkemize yararlı işler yapmak ümidindeydik.

Yalnız eski genel başkanımız ve Başbakanımız Tansu Çiller’in partimizin başına geçeceği yönünde söylentilerin gerçeği yansıtmadığı ve kendisine engel olmaya çalışanların olduğunu ne yazık ki gördük. Yaşanan bu durumun ise partimizin genel merkezinde siyasi anlaşmazlık yüzünden olduğu üzülerek öğrendik.

Bizlerde DYP Sivas İl yönetimi ve teşkilatı olarak eski genel başkanımız ve Başbakanımız Tansu Çiller, hanımefendinin parti başına geçmemesi bizleri de derinden üzmüştür.

Bizlerde mevcut yönetimin çalışmalarını yeterli görmediğimiz ve Anadolu şehri olan Sivas’ı görmezden geldikleri için Doğruyol Partisi Sivas İl ve İlçe teşkilatları olarak yapmış olduğumuz istişareler neticesinde il başkanlığı görevinden ve yönetim olarak DYP parti üyeliğimizden topluca istifa ettiğimizi kamuoyuna duyurmak isterim” ifadelerine yer verdi.

Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Sivas Aydınlar Ocağı: “Ağabeyimiz Dr. Nefi DEMİRCİ vefat etmiştir”

Sivas Aydınlar Ocağı: “Ağabeyimiz Dr. Nefi DEMİRCİ vefat etmiştir”

26-04-2024 - Sivas

Hakan Sezerer, Genel Başkan Yardımcısı seçildi...

Hakan Sezerer, Genel Başkan Yardımcısı seçildi...

23-04-2024 - Sivas