İYİ Parti Sivas Merkez İlçe Başkanı Melih Uçmaz Teşekkür Mesajı Yayınladı 

İYİ Parti Sivas Merkez İlçe delegelerince büyük bir oy farkıyla tekrar göreve seçilen İYİ Parti Sivas Merkez İlçe Başkanı Melih Uçmaz teşekkür mesajı yayınladı.

Sivas - 28-11-2022 19:08

İYİ Parti Sivas Merkez İlçe Başkanı Melih Uçmaz Teşekkür Mesajı Yayınladı 

Başkan Melih Uçmaz mesajında: "27.11.2022 tarihinde büyük bir coşkuyla gerçekleştirdiğimiz kongremizde şahsıma göstermiş oldukları büyük teveccühten ötürü İYİ Partimizin cesur delegelerine teşekkür ediyorum.
Gerek başkanlık görevini ifa ettiğim süreçte gerekse kongre sürecinde, her zaman olduğu gibi, yanımda olan değerli eşim başta olmak üzere tüm aileme müteşekkirim.


Yine aynı süreçte yanımda yer alarak bana güç veren, dost yolunda yoldaşım olan çalışma arkadaşlarıma ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum.

Kongremiz sonrası tebrik mesajlarını almaktan kıvanç duyduğum davamızın büyükleri beni ayrıca onurlandırmıştır. Kıymetli büyüklerimize saygılarımı arz ediyorum.


Bilinmesini isterim ki; tıpkı dün olduğu gibi bugünde Sivas'ı İYİ Parti'nin kalesi yapma yolunda gece uyumadan gündüz durmadan çalışacağız.

Melih Uçmaz, tıpkı dün olduğu gibi yarında kimseyi ötekileştirmeden, kimsenin kimliğini sorgulamadan sadece partililerimizin değil herkesin başkanı olarak görev yapacak, teşkilatımız da herkesin teşkilatı olacaktır. 

Bu bereketli topraklar bizim güneşimizle ısınacak ve nihayetinde teşkilatımız Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'i Başbakan olarak Sivas'ta ağırlamanın mutluluğunu yaşayacaktır.

İşte o gün başarmış olacağız!" ifadelerini kullandı.

Advert Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
ONU RAHMETLE ANIYORUZ...

ONU RAHMETLE ANIYORUZ...

29-03-2024 - Sivas

HOCAMIZI UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ DA…

HOCAMIZI UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ DA…

29-03-2024 - Sivas