Bahçeli: Bizi arayan anketlerde değil, milletin kalbinde arasın

Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda konuşan MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Bizi arayan anketlerde değil, milletin kalbinde arasın" dedi.

Politika - 18-09-2022 18:06

Bahçeli: Bizi arayan anketlerde değil, milletin kalbinde arasın

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisince düzenlenen "2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net" temalı açık hava toplantıları kapsamında Kayseri’de Cumhuriyet Meydanı'nda konuştu.

'Türkiye içeride ihanet, dışarıda husumet sarmalında'

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Değerli vatandaşlarımıza Kayseri’den selamların en güzelini yolluyorum. Kayseri yine çok güzelsin, yine düşman çatlatıyorsun.

Açık hava toplantımızın düzenlenmesinde emeği geçen parti teşkilatlarımızın değerli yöneticilerini ve tüm dava arkadaşlarımı kutluyorum. Bugünkü açık hava toplantımız Türk milletinin 2023 seçimlerinin müjdesi olarak anılacaktır.

Türkiye içeride ihanet, dışarıda husumet sarmalındadır. Türkiye’de küresel cinayet şebekesinin tanıdık işbirlikçiler şebekesi ile sinsi bir tertip devrededir. Öncelikle bir tavır geliştirmemiz bu aşamada şarttır. Bu nedenle hepinize soruyorum. Kulakların pasını silmenizi umuyorum. Zillet İttifakı hepten denge kaybına uğrasın. Önemle altını çiziyorum ki tüm gözler üzerimizde. Durgun muyuz, aciz miyiz atılgan mıyız bunu inceliyorlar.

Geliyor gelmekte olan masalını anlatanlara sesleniyorum. Nereye gelmeye, kiminle gelmeyi düşünüyorsunuz? Katta geleceğiniz varsa göreceğiniz de var diyoruz. Uyarayım davetsiz gelen döşeksiz oturmaya mahkumdur.

Türkiye geçmişinden kaçan kendine güveni olmayan ülke durumuna düşürülmek isteniyor. Bunun adı zillettir.

2023 mütakip yıllarda onları baştan ayağı giydirmeyi bilirsiniz. MHP’ye kefen giydirmeye çalışıyorlardı, sözde aydınları yemleyip düzenek kuruyorlardı.

'Bizim adayımız belli kararımız nettir'

Kılıçdaroğlu bu evetleri duydukça başını sokacak bir ağaç kovuğu arayacak. Zilletin diğer failleri birbirine daha da düşecek, sığınacak bahane bulamayacak. Onların adayı şu olmuş bu olmuş önemli değil, kaldı ki henüz icazet gelmedi. Bir isim üzerinde anlaşamayanların milletin geleceği için nasıl uzlaşacaktır. Zillet İttifakı’ndan hiçbir halt olmaz. Bunları itibarları sıfırlanmış, onlar varsın aday falı atsınlar. Bizim adayımız belli kararımız nettir. Sözümüz senet, özümüz kefildir. 2023 yılında Cumhurbaşkanı adayımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır.

Son güllerde tarihimiz tartışma girişimleri Vandal bir ilkesizlik düzeyine ulaşmıştır. Dünya’nın hiçbir yerinde atasına ülkesindeki bir güruh kadar yıkıcı konuşan yoktur. Dünya’nın hiçbir yerinde milli kültüre saldıran görülmemiştir.

Tarihte gerçekte ne olup bittiğinin araştırılması tarihçilerin işidir. Biz tarihimizi ideolojik gayelerle saldıranlara müsaade etmeyiz. Türk tarihi onların tarihi değildir. Cumhuriyeti cumhurla kucaklayan ya Osmanlı’nın inanmış bir devlet görevlisidir. Karakter aynıdır. Hepsi birlikte Türk milletinin şerefli evlatlarıdır.

'CHP zihniyetinin günahları diz boyu'

Tarihimizi aşağılamaya çalışan köksüzlere müsaade yok.

Kadir kıymet bilmeyen Türkiye muhalifi kaymak tabaka bizi biz yapan değerleri alçakça hedef almaktadır.

Bu CHP zihniyetinin günahları diz boyudur.

İzmir’in meşrebi ağır yaralı belediye başkanı ne öğrenmişse zalim babasından öğrenmiştir. Bugünkü CHP zihniyeti gece ile gündüz gibi farklı. Kılıçdaroğlu tarih bilmez, erdem bilmez, edep bilmez bildiği tek şey yalandır, izansızlıktır.

Sultan Vahdettin’in kusurları olsa da hain değildir.

Kılıçdaroğlu Sakarya Savaşı’nın Kılıçdaroğlu’da yapıldığını zannediyormuş. Konuşmasına toplu alkış olması da cehalet örneğidir. Zillet İttifakı yarınlarımız perde çekemeyecek. Büyük Türkiye’nin doğuşuna engel olamayacaklar. Türkiye ekonomisini kötüleme peşindeler, terörle mücadeleyi bitirmenin peşindeler."

Advert Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Erdoğan, emekli bayram ikramiyesi için tarih verdi

Erdoğan, emekli bayram ikramiyesi için tarih verdi

16-03-2024 - Politika

Erdoğan: Bizde CHP gibi kibirli bir dil olamaz

Erdoğan: Bizde CHP gibi kibirli bir dil olamaz

11-02-2024 - Politika