İBB'den halk oylaması... Resmen başladı

Taksim Meydanı, Bakırköy Meydanı ve Salacak Kıyısı tasarım yarışmalarının sonuçlarını oylamaya açtı. 19 Ekim-12 Kasım 2020 tarihleri arasında istanbulsenin.org üzerinden T.C. numaraları ile oy kullanılabilecek.

İstanbul - 19-10-2020 17:47

İBB'den halk oylaması... Resmen başladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) en yoğun kullanıcı kitlesine sahip, Taksim Meydanı, Bakırköy Meydanı ve Salacak Kıyısı tasarım yarışmalarının sonuçlarını İstanbul halkına sunuyor.

Bugün başlayan süreçte İstanbullular, T.C. kimlik numaraları ile istanbulsenin.org üzerinden oylarını 19 Ekim-12 Kasım 2020 tarihleri arasında kullanabilecek.

Yarışmalarda dereceye giren eşdeğer projeler, Taksim, Bakırköy ve Üsküdar Meydanlarında kurulan "Karar Senin" merkezlerinde ya da istanbulsenin.org sitesi üzerinden incelenebilecek.

Aynı zamanda vatandaşlar, meydanlarda bulunacak Beyaz Masa çalışanlarına danışarak oy verme süreci hakkında bilgiler edinebilecek.

İBB'nin "İstanbul Senin" ilkesi ve her aşamasında katılımcı bir yaklaşımı ön planda tutarak, İstanbul Planlama Ajansı'nın (İPA) ile ortaklaşa düzenlediği Taksim, Bakırköy ve Salacak Meydanları tasarım yarışmaları, çeşitli kurumlarla yapılan toplantılar, anketler, röportajlar ve söyleşilerle zengin bir süreçte gerçekleşti.

Üç yarışma için toplam 233 proje teslim alındı ve jüri tarafından her bir yarışma için üçer eşdeğer ödül belirlendi.

İstanbul halkı, T.C. numaraları ile 19 Ekim-12 Kasım 2020 tarihleri arasında istanbulsenin.org üzerinden oylarını kullanabilir.

Advert Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
İstanbul Boğazı’nda Tarihi anlar...

İstanbul Boğazı’nda Tarihi anlar...

29-10-2023 - İstanbul

Türk Donanması, 100 savaş gemisiyle İstanbul Boğazı'na giriş yapıyor

Türk Donanması, 100 savaş gemisiyle İstanbul Boğazı'na giriş yapıyor

29-10-2023 - İstanbul