Seçimde görevli öğretmenler Pazartesi günü izinli

MEB Müsteşarı Doç. Dr. Yusuf Tekin, 'Seçimde görevli öğretmenler Pazartesi günü izinli sayılacaklar' dedi.

Gündem - 23-06-2018 23:41

Seçimde görevli öğretmenler Pazartesi günü izinli

 

 

MEB Müsteşarı Doç. Dr. Yusuf Tekin, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Açıklamaya göre; seçimde görevli öğretmenlerPazartesi günü izinli sayılacaklar.

İşte o açıklama;

Arkadaşlar 5 yıldır öğretmen arkadaşlarımızın huzurlu bir ortamda çalışması için çaba sarfediyoruz. Bu kapsamda sahadan kopmadan sürekli öğretmenlerimizle birlikte kararlar alıyoruz. Bu kapsamda gelen talepleri hukuki sınırlar içinde dikkate alarak kararlar alıyoruz. İl dışı iptal ve ikinci il dışı da bu kapsamda gelen doğrultusunda aldığımız bir karar. Herkese hayırlı olsun.

24 Haziran günü Türkiye'de demokrasinin sağlıklı işlemesi için de öğretmenlerimiz gece sabaha kadar sandıklarda görev alacaklar.

'Her seçim olduğu gibi bu seçimde de Pazartesi gününü idari izin olarak düzenledik. Hayırlı olsun' dedi.

 

24 Haziran günü Türkiye’de demokrasinin sağlıklı işlemesi için de öğretmenlerimiz gece sabaha kadar sandıklarda görev alacaklar. Her seçim olduğu gibi bu seçimde de Pazartesi gününü idari izin olarak düzenledik. Hayırlı olsun.

Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
81 ile YKS genelgesi

81 ile YKS genelgesi

19-06-2026 - Gündem

YKS kitapçıkları yola çıktı

YKS kitapçıkları yola çıktı

19-06-2026 - Gündem