3. Sayfa
Giriş Tarihi : 24-10-2011 20:29

NİŞANLISINI TIRNAKLARIYLA KURTARDI

Yine Erciş'te, çöken 6 katlı binanın altından 3 kadın öğretmen saatler sonra sağ olarak kurtarıldı. Yaralı olarak kurtarılanlardan biri de Üsteğmen Onur Eryaşar'ın öğretmen nişanlısı Gül Karaçoban oldu.

NİŞANLISINI TIRNAKLARIYLA KURTARDI

 

Yine Erciş'te, çöken 6 katlı binanın altından 3 kadın öğretmen saatler sonra sağ olarak kurtarıldı. Yaralı olarak kurtarılanlardan biri de Üsteğmen Onur Eryaşar'ın öğretmen nişanlısı Gül Karaçoban oldu.

Karaçoban, dün öğlen yemeği için arkadaşlarıyla bir kafeteryaya gitti. Karaçoban ve arkadaşlarının yemek yediği esnada deprem meydana geldi. Deprem sonucu, zemin katında kafeterya bulunan 6 katlı bina çöktü. Gül öğretmeni kurtarmaya gelenler arasında nişanlısı Üsteğmen Onur Eryaşar da vardı. Eryaşar, elleriyle enkazı kazıyarak, nişanlısının kurtarılmasına yardımcı oldu.

ÖĞRETMENLERİN KAYGILI BEKLEYİŞİ SÜRÜYOR

Bölgeden alınan bilgiye göre, 3 öğretmenin kurtarıldığı kafetaryada başka öğretmenler de bulunuyor. Erciş Adliye sarayı karşısında bulunan kafetaryadaki kurtarma çalışmalarını takip etmek için çok sayıda öğretmen olay yerine geldi.

Öğretmen arkadaşından haber alamayan ve enkaz yığınına dönüşen binanın önüne gelen öğretmenlerden Ali Atmalı, en kaz çalışmalarını izleyerek arkadaşlarını bin an önce kurtarılmasını beklediklerini belirterek "Öğretmen arkadaşlar genellikle burada bulunan kafeteryaya takılırlardı. Bu gün hafta sonu olması nedeni ile bütün arkadaşlar buraya gelir oturur sohbet ederlerdi. Bu nedenle enkaza dönüşen binada çok sayıda öğretmen arkadaş olduğunu düşünüyoruz. Bazı öğretmen arkadaşlardan haber alamıyoruz." dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bir firma düşünün; şirketinizin profesyonel anlamda her türlü gereksinimde yanınızda olsun...'Lojistik Kurye' hizmetleri ile, her türlü iletinizi; taahhüt edilen zamanda, yerine ulaştırsın...Yetmesin; üretiminizin, hizmetinizin; aynı dağıtım ağı ile, ulaşacağı yerlere, eksiksiz ve yine taahhüt edilen zamanda ulaşmasını sağlasın...Yine yetmesin, her türlü web tasarımınızı; en son tekniklerle; tüm dünya ile paylaşsın, yeni doğacak ekranınıza siz bile şaşırın...Yetmesin, her türlü araç kiralama ve benzeri ihtiyaçlarınızda; yine oldukça profesyonel bir mantık ve süreç çerçevesinde, bu ihtiyacınızı da eksiksiz yerine getirsin...Böyle komplike bir şirket, olsa olsa; genç ve girişimci işadamı Yaşar Karakelle'nin yönetim kurulu başkanlığını yaptığı YKK HAN GRUP olabilir...www.ykkhangrup.comA

Metin BOSNAKMetin BOSNAK