Emlak
Giriş Tarihi : 19-10-2011 07:40

EKŞİOĞLU'NDAN MARKALI KONUT

Ekşioğulları Grup’un yan kuruluşu olan EGMA Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Şirketi, AQUILA Kartal projesi ile lüks konut sektörüne girdi.

EKŞİOĞLU'NDAN MARKALI KONUT


Bu güne kadar katlı kavşak projelerinden baraj ve sulama projelerine, otoyol yapımından toplu konut üretimine kadar ulusal ve uluslararası çeşitli projelerin yapımını üstlenen Ekşioğulları Grup’un yan kuruluşu olan EGMA Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Şirketi, AQUILA Kartal projesi ile lüks konut sektörüne girdi. Proje E-5 üzerinde Kartal ve Pendik ilçelerinin orta noktasında 13 bin 800 metrekare alan üzerinde yükselecek. AQUILA Kartal, 31 konut katı, 4 loft katı, 1 teknik kat, 1 sosyal kat ve 2 otopark katı olmak üzere toplam 39 kattan oluşacak. Projede büyüklükleri 90 ila 220 metrekare arasında değişen 300 adet rezidans, 7 adet penthouse ve 4 adet loft daire yer alacak. 18 ayda bitirilmesi planlanan evlerinmetrekare fiyatları ise 2 bin 500 liradan başlıyor ve 4 bin 500 liraya kadar çıkıyor.

İsteyen mobilyalı alacak

AQUILA Kartal projesinde müşterilere mobilyalı satış seçeneği de sunuluyor. Sosyal donatılar arasında isekoşuveyürüyüş parkurları, çocuk oyun alanları, açık ve kapalı havuzları, fitness, sauna ve spa merkezi, kafeterya, restoranlar, market ve mağazalar yer alıyor.

5 bin konut yapacak

Ekşioğulları Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ekşi, şirket olarak Anadolu yakasına markalı konut yatırımlarının devam edeceğini söyledi. İlk markalı konut projesine Kartal’da start veren Hasan Ekşi, 5 yıl içinde Anadolu yakasına 5 bin markalı konut yapmayı planlıyor

BOĞAÇ YÜZGÜL / İNES KİREMİTÇİ / EGEMEN GAZETESİ / BALKAN HABER AJANSI(BAHA)

 

 

Bir firma düşünün; şirketinizin profesyonel anlamda her türlü gereksinimde yanınızda olsun...'Lojistik Kurye' hizmetleri ile, her türlü iletinizi; taahhüt edilen zamanda, yerine ulaştırsın...Yetmesin; üretiminizin, hizmetinizin; aynı dağıtım ağı ile, ulaşacağı yerlere, eksiksiz ve yine taahhüt edilen zamanda ulaşmasını sağlasın...Yine yetmesin, her türlü web tasarımınızı; en son tekniklerle; tüm dünya ile paylaşsın, yeni doğacak ekranınıza siz bile şaşırın...Yetmesin, her türlü araç kiralama ve benzeri ihtiyaçlarınızda; yine oldukça profesyonel bir mantık ve süreç çerçevesinde, bu ihtiyacınızı da eksiksiz yerine getirsin...Böyle komplike bir şirket, olsa olsa; genç ve girişimci işadamı Yaşar Karakelle'nin yönetim kurulu başkanlığını yaptığı YKK HAN GRUP olabilir...www.ykkhangrup.com

 

Metin BOSNAKMetin BOSNAK