Ekonomi
Giriş Tarihi : 02-01-2023 18:34   Güncelleme : 02-01-2023 18:43

Sivas'ta faturalara isyan ettiler!..

Sivas’ta vatandaşlar, doğalgaz faturalarının yüksek gelmesinden yakınırken indirim yapılmasını istedi. Bir vatandaş, “Elektrik, doğal gaz vallahi çok fazla geliyor. Milletin bu hali ne olacak böyle? Sabah kalkıyoruz zam, akşam yatıyoruz zam. Korktuğumuzdan doğal gazı kapatıyoruz. Geçimin yolu yok. Fakire fukaraya Allah yardım etsin. Emekli adam nasıl geçinecek? İndirim olması iyi olur” dedi.

Sivas'ta faturalara isyan ettiler!..

Kış mevsimiyle birlikte elektrik ve doğalgaz faturaları da yüksek gelmeye başladı. Bir yurttaş, “Doğalgaz fiyatları çok yüksek geliyor. Asgari ücrete zammı verdiler. Markete gidiyoruz, cebimizdeki verdikleri zammı geri aldılar. Elektrik, doğalgaz vallahi çok fazla geliyor. Milletin bu hali ne olacak böyle. Sabah kalkıyoruz zam, akşam yatıyoruz zam. Korktuğumuzdan doğalgazı kapatıyoruz" dedi.

Başka bir vatandaş ise, “Doğalgaz fiyatları düşük değil ama geçen senekiyle aynı. Geçen senekinden 100 lira fazla veriyoruz. İndirim yapılacağı açıklandı, ama yok. Bunlar uyutma politikası, ben söyleyeyim. Milletin kafasında kalsın. Siyaset, seçim politikası. Doğalgaz bulduk ama zam gelmediğine şükredeceğiz. Her bulduğumuz doğalgazda petrolde zam geliyor. Siyaset yapıyorlar seçime doğru” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

Anka

AdminAdmin