Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 06-10-2021 02:41

ÜNİVERSİTENİN FASULYECİ DAİRE BAŞKANI HAKKINDA YENİ GELİŞME!

İnternet Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Oğuz Demirkaya Sosyal Medya hesabı üzerinden Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde görev yapan bir Daire Başkanı olduğu düşünülen kişi hakkında dikkat çeken paylaşımlarda bulunmaya devam ediyor.

ÜNİVERSİTENİN FASULYECİ DAİRE BAŞKANI HAKKINDA YENİ GELİŞME!

Başkan Demirkaya Üniversitesinde görev yapan bir Daire Başkanı olduğu düşünülen kişi hakkında dikkat çeken paylaşımlarda bulunmaya devam ediyor.

Gazetemizin dünkü haberi sonrasında 10’larca üniversite çalışanı, Bürokratlar, Yerel ve Ulusal Siyasi Parti temsilcileri ve kamuoyu tarafından Fasulyeci Daire başkanı merak edildi.

Merak edenler ve aralarında kimin olduğunu tahmin eden kişiler Demirkaya ile iletişime geçerek meraklarını gidermeye çalıştıkları öğrenildi.

Demirkaya’nın merak uyandıran yeni paylaşımı “Üniversitenin Fasulyeci Daire Başkanı 2008 yılında Kurum Yükselme sınavında nasıl bir film çevirirken yakalandığını açıklayacağım ben bu kurumun kara kutusuyum herkes onun gerçek yüzünü öğrenecek.  Onun gibilerin o kurumda yeri yok, olmamalıda” dedi.

Gazetemizin Demirkaya’nın söylemlerinden yola çıkarak yaptığı araştırmada şuanda Üniversitenin Fasulyeci Daire Başkanı olarak isimlendirilen kişinin 2008 yıllında Rektör Prof.Dr. Mehmet Bakır döneminde yapılan bir Kurum  İçi Yükselme Sınavında komisyon üyesi olduğu ve bu sınavda usulsüzlük yaparak yakalandığı öne sürüldü.

Aynı zamanda kim veya kimlerin bu Kurum İçi Yükselme Sınavında yapılan usülsüzlük ile nasıl bir menfaat sağlamaya çalışıldığı da isim isim bilinirken, Fasulyeci Daire Başkanının kim tarafından yakalandığı da biliniyor.

Zamanın Personelden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Sarı tarafınca konun duyulmaması için sümen altı edilerek kapatıldığı iddia edilirken, Demirkaya’nın konuyla ilgili üniversite camiasını ve kamuoyunu aydınlatması bekleniyor.

AdminAdmin