Politika
Giriş Tarihi : 16-03-2019 19:22

Erdoğan: Yeniden Haçlı-Hilal mücadelesi istemiyoruz ama merak ediyorsanız gereğini yaparız!

"İslam düşmanlarına Müslüman karşıtlarına asla boyun eğmeyeceğiz"

Erdoğan: Yeniden Haçlı-Hilal mücadelesi istemiyoruz ama merak ediyorsanız gereğini yaparız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yeniden bir Haçlı-Hilal mücadelesi istemiyoruz. Çok merak ediyorsanız gereği de olur, bunu da açıkça söylüyoruz" dedi. "İslam düşmanlarına Müslüman karşıtlarına asla boyun eğmeyeceğiz" ifadelerini kullanan Erdoğan "Bize saldıran Haçlı bozuntularına, bizi hedef alan katillere, o katillerin sırtını sıvazlayan odaklara sesleniyorum: Başaramayacaksınız" diye konuştu. 

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Gaziosmanpaşa’da halka hitap ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları:

Gaziosmanpaşa’nın tüm mahallerindeki kardeşlerime sevgilerimi gönderiyorum. En son 22 Haziran’da buraya gelmiştim. Dünyanın en büyük 10 mega projesinden 6’sına ülkemizin imza atması şüphesiz bazılarını kıskandıracak. Yine böyle büyük bir coşku vardı. İslam düşmanlarına Müslüman karşıtlarına asla boyun eğmeyeceğiz. Bizim mazlumlara sahip çıkmamız. Şüphesiz birilerinin huzurunu bozacak. Türkiye’nin yükselmesi kuşkusuz haçlı artıklarının uykusunu kaçıracak.

Bize saldıran Haçlı bozuntularına sesleniyorum. Bizi hedef alan katillere ve katillerin sırtını sıvazlayan odaklara sesleniyorum  Başaramayacaksınız. Bizi susturamayacaksınız. Siz istemesiniz de biz zalime zalim katile katil teröriste terörist demeyi cesaretle sürdüreceğiz. Hamuru kardeşlikle yoğrulmuş bu milleti asla bölemeyeceksiniz. Zulümlerinizi yüzünüze çarpmaktan çekinmeyeceğiz.

Bu milleti hakir görenler güçlenen bir Türkiye’yi elbette kabullenemeyecek biz asla geri adım atmayacağız. Siz istemeseniz de Biz Kudüs'ün hakkını Gazze'nin hukukunu savunacağız.

Bugün Türkiye tüm dünyada umudun adıdır. Ülkemizden binlerce kilometre uzaklıktaki teröristlerin gözü dönmüş katillerin ülkemizi hedef almasının sebebi budur. Türkiye her alanda başını dik tutmak mecburiyetindedir.

Bu adam terörün 'İslam ülkelerinden kaynaklandığını' söyleyecek kadar seviyesiz zelil bir adam. Bu ifadenin aynısını Avusturyalı senatör de söylüyor. Ya sen kimden yanasın domuzdan yana mısın bu milletten yana mısın hale bak ben buradan CHP’li kardeşlerime sesleniyorum dikkat edin; bu adam bir projedir ve bu adam nerede ne söyleyeceğinin farkında değil. Zira bu HDP ile beraber değil mi İYİ Parti ile istikametini kaybetmiş Saadet ile beraber değil mi? Bunların millilik diye vatanseverlik diye bir derdi yok.

Bu adam (Sezai Temelli) Kürt değildir onu da söyleyeyim size bu adam ipsiz sapsız birisidir. Kürdistan diye bir bölge Türkiye'de yok. Sen Kürdistan'ı çok seviyorsan Irak'ın kuzeyinde öyle bir bölge var defol git oraya ama bu ülkeyi bölmeye hiç kimsenin hakkı yok.

AdminAdmin