Sivas
Giriş Tarihi : 03-01-2019 16:14

BBP İl Başkanı isyan etti!.. BARİ SİVAS'I BİZE VERİN!..

BBP İstanbul İl Başkanı Yaşar Sayan, Sayan, Cumhur ittifakının içinde yer almaya devem edeceklerini ifade ederek şunları söyledi:

BBP İl Başkanı isyan etti!.. BARİ SİVAS'I BİZE VERİN!..

BBP İstanbul İl Başkanı Yaşar Sayan, Sayan, Cumhur ittifakının içinde yer almaya devam edeceklerini ifade ederek şunları söyledi:

‘İTTİFAKA BAĞLIYIZ AMA ÜVEY EVLAT MUAMELESİ GÖRDÜK’

"Cumhur ittifakının içinde olan bir siyasi partiyiz. Cumhur ittifakının içinde olmaya devam edeceğiz. Ancak son yapılan İstanbul ve Ankara aday açıklamalarında Cumhur ittifakının içindeki diğer bir partiye İstanbul'dan 3, Ankara'dan da 3 tane ilçe verilirken Büyük Birlik Partisi adeta unutulmuştur. Cumhur ittifakının üvey evladı muamelesi görmüştür. Cumhur ittifakının özüne de sözüne de bağlı kalacağız. Devletimizin ve milletimizin istiklal ve istikbali için Cumhur ittifakı içinde olmaya devam edeceğiz.”

‘SİVAS’I BİZE BIRAKIN’

“Ancak bizim de olmazsa olmalarımız var. Örneğin bizim bir Sivas'ımız var. Bizim kızıl elmamız, kızıl çizgimiz. Olamazsa olmazımız Söğüt'ümüz, Sivas'ımız var. Eğer biz Cumhur ittifakının içindeysek, buradan Cumhur ittifakının içindeki diğer parti yöneticilerine sesleniyorum. Sivas'ı Büyük Birlik Partisi'ne bırakın. Sayın genel başkanımızın da dediği gibi ülke ittifaklı ittifaklara gidiyor. Biz de bu ittifaklar içinde yerimizi alacağız. Ancak yerli ve milli olan bir ittifakın içinde yer alacağız" ifadelerini kullandı.

Sayan sözlerinin devamında, 19 Şubat'tan sonra İstanbul'da aday tanıtım toplantısı yapacaklarını söyledi.

Kaynak: Yeniçağ
AdminAdmin