Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 08-03-2016 00:15

ÜNİVERSİTE ÇALIŞMALARINDA BÜYÜK KÜÇÜK AYRIMI YAPMIYOR…

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ), geçtiğimiz günlerde kampus içerisinde bulunan çöp kovalarını yeni modern çöp kovalarıyla değiştirdi. Üzeri çatılı olan ve sigara izmaritlerinin çöp kovasının içine atılmaması için küllük yeri dahi bulunan bu kovalar, tam bir çevre dostu

ÜNİVERSİTE ÇALIŞMALARINDA BÜYÜK KÜÇÜK AYRIMI YAPMIYOR…

 

Cumhuriyet Üniversitesi, çalışmalarında büyük küçük ayrımı yapmadan her faaliyetlerini özenli bir şekilde yapmaya devam ediyor. Çok dikkat çekmeyen belki de herkes tarafından çok kayda değer olmayan fakat gün içerisinde birçok insanın kullandığı kaldırım üzeri çöp kovaları, Cumhuriyet Üniversitesinin yeni yerleştirmiş olduğu uygulaması ile şehir merkezine örnek olacak cinsten.

 

Kovalarının üzerinde bulunan çatı sayesinde içerisinde su dolmayan çöp kutularında ayrıca sigara izmariti atmak ve külü dökmek için kül tablası alanı bulunuyor. Böylelikle şehir merkezinde bulunan çöp kovalarındaki gibi ne yerlerde sigara izmaritleri oluyor nede yağışlı havalarda kovaların içerisine su doluyor.


Cumhuriyet Üniversitesi kampusu içerisinde bulunan kaldırım üzerindeki çöp kovalarını, yeni modern çöp kovalarıyla değiştirildiğini gören öğrenci ve çevre sakinleri yapılan bu uygulamayı takdir etti.

AdminAdmin