Gündem
Giriş Tarihi : 30-12-2010 11:09

ANKARALIYA YENİ YIL HEDİYESİ

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Ankara İl Müdürlüğü, yeni yılda 7 sosyal güvenlik merkezi daha açarak hizmet ağını genişletecek.

ANKARALIYA YENİ YIL HEDİYESİ

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Ankara İl Müdürlüğü, yeni yılda 7 sosyal güvenlik merkezi daha açarak hizmet ağını genişletecek.
     SGK Ankara İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla hareket eden kurumun, sosyal güvenlik merkezleri ağını genişletmeyi sürdüreceği bildirildi.
     Müdürlüğün, kurulduğu günden itibaren hızlı ve kaliteli hizmet anlayışıyla hareket ederek, Ankara merkez ve ilçelerinde toplam 21 sosyal güvenlik merkezi açtığı ifade edilen açıklamada, bunlara yeni yılda 7 merkezin daha ekleneceği belirtildi.
     Açıklamada, yeni merkezlerin, Akyurt, Çankaya, Gölbaşı, Haymana, Keçiören, Mamak ve Yenimahalle'de açılacağı, böylece hizmetin vatandaşların ayağına götürüleceği kaydedildi.
     SGK Ankara İl Müdürü Ali Pekten, merkezlerin yer temininin yapıldığını ve çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini bildirdi.
     Vatandaşa verilen hizmetin kaliteli, etkin, sürekli ve hızlı olması için sosyal güvenlik merkezlerinin öneminin büyük olduğunu vurgulayan Pekten, şöyle devam etti:
     ''İl Müdürlüğü olarak yaklaşık 100 bin işverenimiz ve 2 milyon 200 binin üzerinde aktif ve pasif sigortalımız bulunuyor. Bu kadar vatandaşa hizmet sunan Müdürlüğümüzün, ilçelere açtığı sosyal güvenlik merkezleri, hizmetin hızlı ve eksiksiz verilmesi için çok önemli. Geçen yıl ilçelerimize açtığımız 10 merkez müdürlüğümüz, bir yılda 1 milyon işlem yaptı. Bu rakam yeni açacağımız merkez müdürlüklerimizin önemini bir kez daha gösteriyor.''
     Son olarak Elmadağ Sosyal Güvenlik Merkezinin hizmet vermeye başladığını bildiren Pekten, bu merkezin resmi açılışının gelecek günlerde yapılacağını ifade etti.
     Vatandaşların, yeni yılda açılacak merkezlerde tüm işlemlerini yapabileceklerini bildiren Pekten, böylece vatandaşın zamandan tasarruf sağlarken, uzun yol zahmetinden de kurtulmuş olacağını kaydetti.
 

AdminAdmin