DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Çigdem KILIÇ
Çigdem KILIÇ
Giriş Tarihi : 26-04-2022 01:49

Kıskandım MESUT ÖZİL

       'Benim iki kalbim var birinde Almanya, ötekisinde Türkiye var'..
Bir sporcuyu kariyerimi ün sahibi yapıyor yoksa insani özelliklerini ön plana koymaktan çekinmeyen dik duruşumu?
 
Kariyer tüm elit sporcuların hedefi ve o hedefe ulaştıklarında kendiliğinde oluşan bir hayran kitleleri olur. Bazısının oyun kuruşu, bazısının tekniği milyonlarca hayran kitlesi kazandırır. Ve ancak sporcularında topluma, yaşadıkları coğrafyaya, insanlığa, dünya da olup biten herşeye dahil olmaları kaçınılmaz olur. Tam da bunu yapmıştı Mesut Özil. Filistin halkı ve uygur Türklerine karşı yapılan zulümlere sessiz kalmayarak haklı ve insani tepkisini çekinmeden ortaya koyan tavrı tam da bu saydıklarımız durumlardı. Özellikle Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ile resim çektirmesi ırkçı bazı çevreleri rahatsız etmişti ziyadesiyle. Elbette bu ırkçılık nedeniyle  tüm elit sporcularda, aklı başındaki çevrelerin tepkileriyle destek bulmuştu Mesut Özil. Dünyanın en ünlü sporcuları sahip çıkmıştı Özil'e...Tüm hayranları sosyal medyadan tepkilerini ortaya koyup, destek oldular. Daha da ötesi siyaset bir kez daha spora bulaşmıştı. Mesut Özil kalbinin Türkiye olan tarafını seçti ve bu yöndeki demeçleriyle dik duruş sergileyerek Fenerbahçe ve Türkiye sevgisini ilan etmişti; buradan dönüş olamayacağını da çok iyi bilerek yapıyordu üstelik.
       Naim SÜLEYMANOĞLU
       Metin OKTAY
       Muhammed ALİ ve Mesut ÖZİL.. hepsinin geçmişinde benzer ırkçılık karşıtı tavır ve davranışlar vardır, aslında. Üstelik bu sporcular davalarında çok da haklılardı..!!!
Mesut Özil'in gönlünde Fenerbahçe Futbol Takımı vardı. Fenerbahçe Takımı bu isteğini karşılıksız bırakmadı ve Mesut'un Fenerbahçe takımı ile kaderden örülmüş ağı birleşecekti, artık bu durum kaçınılmazdı. Özil'in Türkiye'ye geliş ve karşılama anları 250 bin taraftar tarafından izlenmişti. Ve kadere bakın ki Mesut Özil ile Naim Süleymanoğlunun geliş ve karşılanma hikayeleri çok benzer. Cep herkülü Süleymanoğlunun dönemin Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal tarafında karşılanması ve Naim'i bağrına basmasını tam bir baba tavrıyla olmuştu. Mesut Özil de Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından aynı ilgiyi görmekteydi.
       Çok havalı bir giriş yaptı Mesut Özil; kıskandım doğrusu insani nefis taşıyan tarafımız elbette özenmiyor değil bu duruma sporcu olarak. Ve elbette koyu bir beşiktaş taraftarı olarak gönlümde Mesut Özil'in kendi futbol takımımda yer almasını çok isterdim, dolayısıyla Fenerbahçe taraftarını kıskandım!.

Şimdi Mesut Özil'in oynayacağı tüm maçları ilgi ile izleyeceğim, onun dik duruşunu, onun yeteneğini elbette alkışlıyorum, elbette onun yanında olacağız bizleri unuttularsa biz Çılgın Türkleriz birkaç çapulcunun ırkçılık yaparak dünya çapındaki sporcumuzu yerden yere vurmalarına göz yummayız, biz Mesut'u ülkemize getirirken tıpkı Naim Süleymanoğlu gibi dünya ya bir kez daha net mesaj verdik aslında tabii anladılar mı yoksa uyuyor numarasımı yaptılar orası bizi çok da ilgilendirmiyor artık!..

NELER SÖYLENDİ?
@
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA