DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Oğuz Demirkaya
Oğuz Demirkaya
Giriş Tarihi : 26-04-2022 01:49

REKTÖR ALİM YILDIZ VE YÖNETİMİNE SORUŞTURMA VS. YETMEZ

Alın Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde bir ULUSAL Haber değeri taşıyan bir akademik rezillik daha.

Eczane Hizmetleri bölümüne Matematik mezunu ve İktisadi İdari Bilimler Fakültesi mezunu ilanı vermiş.

Eczacılık Fakültesi mezunu alması gerekmezmiydi?

Cumhurbaşkanı´nın Sivas için Cumhuriyet Üniversitesi için tahsis ettiği kadroları istediği gibi istediğine kullanması, istemediğine kullanmaması; Ne anlama gelmektedir?

Kamuoyunda başta Rektör danışmanlarından Taner Çifçi´nin, Enis Baha Biçer’in  kendilerine, eşlerine açılmış olan ilan ve diğer eş, dost, akraba ilanlarıyla gündeme gelen Cumhuriyet Üniversitesi ilginç bir ilana daha imza attı.

Enstitü Müdürlüğü döneminde, akrabası Zafer Yıldız´ı Bilgisayar Programcılığı mezuniyetinden Eğitim Fakültesinde Dr. Öğretim Üyeliğine kadar yükselten, ikbal merdivenlerini bir bir çıkaran mevcut yönetim eleştirilerin odağında, yerel ve ulusal basının gündemine gelmeye devam ediyor…

GELMEYE DEVAM EDECEKTE...

Şarkışla MYO´da yeni açacağınız Eczane Hizmetleri Bölümünde Matematik ile ilgili ders müfredatlara göre 2 saat veya en fazla 4 saat olacağı bilgilerine ulaşılırken, Eczane Hizmetleri Programında Matematik dersi çok lüzumlu de görülmemektedir.

Kaldı ki, Şarkışla MYO´nun diğer bölümlerinde ders saatini dolduramayan yahut bölümü öğrenci alımını durduğu için ders yükü olmayan hocalar olduğu bilinmektedir.

Ders yükü olsa bile 2 veya 4 saat Eczane Hizmetlerinde de derse girmesi mümkünken Eczane Hizmetleri Bölümüne “Matematik” mezunu veya “İktisadi İdari Bilimler Fakültesi” mezunu almayı neyle açıklayacaksınız?

Bu arada 13/b maddesi iyi işleten Rektörün kimlere ne güzelliklerde yaptığını sakin gözümüzden kaçtığını veya duymadığımızı, görmediğimizı sanmasın!...

Rektör Alim Yıldız İstanbul'da, Aydın'da Milli Eğitimde öğretmenlik yaparken ben Sivas'ta bu kurumun içinde yaklaşık 11 yıldır varlığımı sürdürüyordum, görev yapıyordum. 

Sivas sizi ve yönetiminizi haketmiyor!… Rektör ve yönetimine soruşturma vs. yetmez derhal görevden el çektirilmeliler!... 

Eğer illla bir İlahiyatçı bu üniversiteyi yönetecekse bu siz veya yönetiminizde yer alan, veya daha önce yer almış hangi branştan olursa olsun hiç kimse olmamalı...

İŞTE O İLAN ve İlanın yer aldığı URL:


http://www.cumhuriyet.edu.tr/personel/duyurugoster.php?recordID=20684

Not: Yoğun tempo nedeniyle konuyu azda olsa geçiktirdim. Okuyucularımızın isteği üzerinde daha geniş kitlelere ulaşılabilmesi için derledim ve köşeme taşıdım. Gerekli yerler ile de paylaştım. Lütfen beni mazur görün her türlü zamanı gelince üst düzey telafi ederiz.



NELER SÖYLENDİ?
@
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA