DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Kürsat TECEL
Kürsat TECEL
Giriş Tarihi : 26-04-2022 01:49

CUMHURBAŞKANI ÖLDÜRÜLSEYDİ ÜLKEYİ DEVLET BAHÇELİ YÖNETECEKTİ!

Dünkü Pazar günümü İstanbul’da dost ziyaretine ayırdım.

Önce, Altunizade’de bulunan Karacaahmet mezarlığı’na gittim, Atız’ın, Nejdet Sançar’ın ve Atsızınyanı başında yatan Türkçülerin mezarlarını ziyaret ettim.

Mezar ziyaretinden sonra, Üsküdar’da buluşmak üzere sözleştiğimiz arkadaşım Bünyamin Çil ve Azerbaycan ziyaretinden dönen dostum Bülent Gürçam ile buluştuk.

Darbe gecesinin tarihi diyaloğunu,Haziran seçimleri sonrası Tayyip Erdoğan-Bahçeli görüşmesi iddialarını konuştuk.

“Kısıklı” merkezli kaynağın anlattıkları beni çok şaşırttı.

7 Haziran’da sandıklar açılır açılmaz, Dönemin Başbakan’ı Ahmet Davutoğlu CHP ile hükumet kurmak için yoğun çaba harcamış. Anlatılanlara göre Davutoğlu’nun hükumetten el çektirilmesinin nedeni olarak bu ısrarı gösteriliyor.

Bunun üzerine Cumhurbaşkanı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşmek istiyor. Çoğumuz hatırlarız daha önce Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Ahmet Takan’ın Cumhurbaşkanı ile Devlet Bahçeli gizlice görüştü iddiası gündeme gelmişti. Hatta Tuğrul Türkeş de bu iddiayı gündeme getirerek; “Tayyip Erdoğan ile gizlice görüşen Devlet Bahçeliydi” demişti.

Evet, görüşme talebi Cumhurbaşkanından geliyor.

Gizli tutulan görüşme yerinde Cumhurbaşkanı Devlet Bey’e üç adet dosya veriyor.

Birisi Açılım sürecinde Güneydoğu’da neredeyse hakimiyeti ele geçirmek üzere olan PKK ile alakalı. Tayyip bey “ Bu şartlarda HDP ve CHP’nin oluşturacağı hükumetin Ülkeyi bölünmeye götüreceğini,durumun çok kritik olduğunu söylüyor.

İkinci Dosya’da FETÖ var!

Fetö’nün tasfiye edilmesi sürecinde, Uluslararası ilişkilerinden tutunda ülkedeki örümcek ağı sistemine kadar istihbarat bilgileri yer alıyor.

Üçüncü dosya Suriye ve Sınır ötesiyle ilgili.

Bu şartlarda kurulacak bir hükumetin olası tehlikeler karşısında ülkeyi bölünme sürecine götüreceğini belirtiyor.

Devlet Bey, 2 saat müsaade isteyerek dosyaları inceliyor ve o meşhur “Hayırcı” tutumunu ortaya koyuyor.

Bu şartlar altında gerekirse barajı bile aşmayalım dediği söyleniyor.

1 Kasım Seçimlerine giden süreçte Tuğrul Türkeş’in bakanlığı Devlet Bahçeli’nin bilgisi dahilinde oldu diddialarının temelinde de bu görüşme yatıyor.

Gelelim 15 temmuz gecesi Marmaris'te yaşananlara.

Darbe eylemlerinin başladığı dakikalarda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yanında bulunan Pilotu, Korumaları ve aile fertleriyle acil durum değerlendirmesi yapıyor. Marmaris'e yakın bir Yunan adasına gidip gitmemeyi tartışıyorlar. O sırada herkesin malumu olduğu üzre 1. Ordu Komutanı arıyor ve kendisini İstanbul'a davet ediyor, her türlü güvenliğinin sağlanacağı taahhüdünde bulunuyor.

Cumhurbaşkanı kendisine nasıl güveneceğini soruyor ve 1. Ordu Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, kendisini Devlet Bahçeliye sorabileceğini söylüyor. Telefonu kapatır kapatmaz Cumhurbaşkanı Devlet Bey’i arayarak 1. Ordu Komutanı’nın davetini söylüyor.Devlet Bey “ kendileri tanıdığımız, bildiğimiz, vatansever bir paşadır,güvenebilirsiniz” diyor.

Cumhurbaşkanı yanında bulunanlarla tekrar durumu değerlendiriyor ve İstanbul'a hareket etme kararı alıyor. Sonra tekrar Devlet Bahçeli’yi arıyor ve kamuoyunun ilk defa buradan öğreneceği diyalog gerçekleşiyor.

“Bana bir şey olursa Devletin Başına siz geçiniz!”

Sonra çocuklarına ve orada bulunanlara dönerek; bana bir şey olursa Devlet Bahçeli’nin yolunu takip edin diyor...

15 Temmuz gecesi Marmaris'te yaşanan bu diyaloğun şahitlerinden birisinin anlattıkları bunlar. Anlatan kişi Kısıklı’da ve Marmaris'te mutfakta olan bir isim.

NELER SÖYLENDİ?
@
Kürsat TECEL

Kürsat TECEL

DİĞER YAZILARI Hata bizim, günah bizim, suç bizim.. Korona virüs en çok cahilleri öldürüyor? MÜMTAZER TÜRKÖNE’YE GÜLELİM Mİ AĞLAYALIM MI? Kılıçdaroğlu'nu yakalım! MERAL AKŞENER VE “İYİ PARTİ ÇÖKÜŞ DESTANI” NIN SEBEPLERİ! MERAL AKŞENER'İN PARTİSİ BAŞARILI OLABİLİR Mİ? EGEMEN GAZETESİ VE PARALELCİLİK! BİZE NE BİRİLERİNİN VEKİLLİK HAYALLERİNDEN-2! ORTADOĞU’NUN ÇIRAK AKTÖRÜ;TÜRKİYE! TÜRK SORUNU VE TÜRK MİLLETİNİN KÜRT MİLLİYETİNDEN ÜSTÜNLÜĞÜ! ŞİVANPERVERİN MEVLANA OLDUĞU YERDE APO PEYGAMBER OLUR! 19.00 - GAZZE: ON DAKİKA- 19.12- BEŞ ŞEHİT: BİR DAKİKA! GÖZÜN AYDIN EY MİLLET! BÖLÜNÜYORUZ… ABDULLAH ÖCALAN’DA MI GİZLİ TANIK? VUR PENÇE-İ ÂLÎ'DEKİ ŞEMŞÎR AŞKINA! (CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN!) İKİ ŞEHİT BİR ADEM YAVUZ! KARA GÜNÜN ARDINDAN! BENİ ANLAYAN ŞEMDİN SAKIK'A BENDEN SELAM OLSUN DEVLET BABA DUY BİZİ! ÖTÜKEN OPERASYONU MUHSİN YAZICIOĞLU SUİKASTİ İLE BAŞLADI FETHULLAH GÜLEN CEMAATİ NEYİ BAŞARDI? TASVİYE EDİLMEK İSTENEN MHP DEĞİL TÜRKİYE’DİR… SİVAS’IN SEÇİMİ-YETENEKSİZ VEKİLE KIRMIZI KART! ÜLKÜCÜLÜK VATANSEVERLERİN ORTAK ADIDIR Ülkücülüğün Adresi Neresidir? ALEVİ Mİ SİN, SÜNNİ Mİ? BU KİMİN DEĞİRMENİNE SU TAŞIR YUSUFİYELİ KARDEŞİM? DEVELET BAHÇELİNİN ÇAĞRISINA KAYITSIZ KALANLARI TARİH AFFETMEYECEKTİR. İYİ MÜSLÜMAN OLMAK VE HANEFİ AVCI OLAYI! TERÖRLE MÜCADELEDEN MÜZAKEREYE GEÇİŞ… HALK OYLAMASININ KISA BİR DEĞERLENDİRMESİ OY DEĞİL SOY ÖNEMLİ SOY!
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA