DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Osman YILDIZ
Osman YILDIZ
Giriş Tarihi : 26-04-2022 01:49

BİR ŞEYE HAYIR DEMEK: MİLLİYETÇİLİK VE AKP

Kendimim bildim bileli bir kısım milliyetçiler MHP’nin dışında bir adres aramışlardır. ANAP, böylesi bir arayışın mazide kalan partisidir. Günümüzde ise, AKP içerisinde yer arayışı içerisinde oldukları gözükmektedir.

MHP’yi kendilerince gördükleri en ufak bir hatada eleştiren bu milliyetçi arkadaşlar, her türlü milliyetçilik ayağımızın altındadır diyen AKP’yi yeni adres olarak seçmiş gözükmektedirler. Taş yerinde ağırdır sözü unutulmamalıdır. AKP, kendi doğurduğu çocuklarını ve hatta ailesini yiyen bir canavar gibi işlemektedir. Kurucu kadrosunu tüketen parti, geçmişte seviyorum dediği ve üzerine toz kondurmadığı kişi ve kurumları afiyetle yiyebilmiştir. Ne hazin ve ne acayip bir durumdur ki, birkaç yıl öncesine kadar kendilerini kurulan kumpaslarla içeri alan ve yıllarını cezaevlerinde çalan bir parti bugün toplanma adresi olmuş durumda. Ergenekon mağdurlarının ve mazlumlarının tutum ve davranışlarını anlamak mümkün değildir. Devlet Bahçeliyi eleştirenler gün geçtikçe haklılıklarını yitirmektedirler.

En son Meral Akşener’in Haşim Kılıç, Bülent Arınç gibi isimlerle gizli görüşmeler yaptığının ortaya çıkması gibi. Ya da Meclis Başkanlığı için adaylığını koyan Deniz Baykal’ın Sarayla yaptığı görüşme gibi. Her şeye hayır diyen bir Devlet Bahçeli profili oluşturmada, bazı siyasi mühendisler başarılı olmuştur. Milliyetçilik anlayışı sağlam olan birinin Devlet Beyin hayır dediklerine evet demesi gariptir. CHP ile ittifaka yanaşmayanlar HDP ile ittifaka evet mi diyecekti? Sarayla görüşen Deniz Baykal’a evet mi denecekti? Partisinden gizli görüşen Meral Akşener’e evet mi? AKP zulmünün mağdurları Türkiye Cumhuriyetinin varlık sebebini kabul etmeyen AKP ile ittifaka evet mi diyecekti? Sözümü bir fıkrayla bitiriyorum: Oğlan kıza sana sarılabilir miyim diye sormuş.

Kız hayır demiş, peki öpebilir miyim kız şiddetle hayır demiş, peki sadece üstündekileri çıkartsan, kız şiddetle ne münasebet demiş, oğlan o olmadı bu olmadı bari kucağıma otursan diyince durumu izleyen rotgenci gizlendiği yerden bağırmış: Be kızım sen de her şeye hayır diyorsun bir evet de bakalım ne sonuç çıkacak… Sevgili okuyucu, mesele evet denilecek şeylere evet, hayır denilecek şeylere hayır demektir. Devlet Bey bunu yapmaktadır…

NELER SÖYLENDİ?
@
Osman YILDIZ

Osman YILDIZ

DİĞER YAZILARI İTİNA İLE ŞEYTAN TAŞLANIR ADEM’İN ADAM OLMASI STİRLANDİNGO SIFIRA İNAT, BİRİZ TEOG SINAVI VE MUHTEMEL FETÖ GİRİŞİMLERİ CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ VARAN1 Müfredat tartışması mı? MAVİ KÖŞKÜN LAMBASI KANUNLARIN RUHU KAPI ARALIĞİNDAN DÜN ve BUGÜN SİYASET TOPTAN YUVARLAKTIR – DEVLETLÜ AHMET TÜRK “ALTI OK”TAN BEKLEDİKLERİMİZ EVET Mİ HAYIR MI TOKAT GOP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ İÇİN SAMİMİYET TESTİ 1 İÇİN BİR TEKZİP YENİ ANAYASA SÜRECİNDE TERÖR ve MHP SİYASET-NANEDEN SEÇMELER RİZE ZİLETİ VE ÜLKÜ OCAKLARI TERÖR ve DİL KIÇI HÖLLÜKLENMEMİŞ BEYLER Türk pasaportu ŞU BİZİM AVRUPA SEVDAMIZ TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ İÇİN SAMİMİYET TESTİ -1- KİM BU? REKTÖR MÜ? TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ FETÖ 4 BİR KUMPAS DAVASININ ANATOMİSİ ÜZERİNDEN – TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ REKTÖR MUSTAFA ŞAHİN İSTİFA ETMELİDİR… TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ VE FETÖ YAPILANMASI -1- KÜÇÜK BİR FETÖ TARİHÇESİ GOPTUM ÇOK GOPTUM BEYAZ ADAM BOŞ KONUŞUYOR PARALEL AVCILIK OSMANLI-CA - TÜRK-CE TOKAT GAZİOSMAN PAŞA ÜNİVERSİTESİNDE NİHAYET… TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİNDE EĞİTİMİN ‘E’ si FETULLAH'IN ‘F’ sine NASIL DÖNÜŞTÜ? TOKAT GÜNDEM GAZETESİ YAZARI HAMZA SOYKAN’IN DİKKATİNE KUMPAS ŞAHİN VE ŞÜREKASI -21- GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜK SEÇİMİ VE SÜREÇ KUMPAS ŞAHİN VE ŞÜREKASI -20- KUMPAS ŞAHİN VE ŞÜREKASI -19- KIBRIS TÜRK’Ü ve TÜRK KAHVESİ KUMPAS ŞAHİN VE ŞÜREKASI – 18 – KUMPAS ŞAHİN VE ŞÜREKASI ÜZERİNE MÜLAKAT KUMPAS VE ŞÜREKASI -17- KUMPAS ŞAHİN VE ŞÜREKASI - 16 - KUMPAS ŞAHİN VE ŞÜREKASI - 15 -
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA