DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Giriş Tarihi : 26-04-2022 01:49

DEMOKRASİ GELECEK ÖĞRENCİ KARDEŞİM...

 

DİKTATÖRLÜK GÖLGESİNDE KONSEY SEÇİMLERİ
 
 
Evet diktatörlük bunun adı. Farklı hiçbir şey söylenemez. İddiaya göre elde resmi hiçbir belge olmadan aday arkadaşımız AHMET AĞKUŞ’un  hem adaylığı hem de öğrenci temsilcilik hakkı elinden alınmıştır. Artık lafı uzatmanın hiçbir alemi yoktur. Karşımız da yer alan çok muhterem beyefendiler adeta diktatörlük yapmakta, kendileri adaymış gibi sert ve yakışıksız bir mücadeleye soyunmaktadır. 
Sayın yönetim amaç nedir? Neden bu kadar katı ve acımasızsınız demokrasiye karşı anlamıyoruz. Yoksa iddia edilenler doğrumu ? Siyasi baskı var ise üzerinizde mertçe açıklayınız. Demokratik seçimlere şaibe düşürülemez. Eğer bu siyasi muhteremler bu makamı istiyorsa gelsin söylesinler. Merak etmeyin bizler centilmen insanlarız hak ve hukuka saygılı ve kibarız bir o kadar da kimsenin emeğini heder etmeyecek kadar. Fakat sizin bu tutumunuz karşısında sizin gibi tavır takınmayacağız. Seçimleri kaybetmemiz için elinizden gelen her şeyin en iyisini yapıyor olmanız gözlerimizi yaşartıyor. Lakin üzüntüden değil aksine gülmekten. 
Sayın idareciler şimdi sizin verdiğiniz karar doğrultusunda hiçbir belgeye imza atmadan bir siyasi partiye üye gösterilerek adaylık ve temsilcilik haklarından mahrum bırakılan Ahmet AĞKUŞ arkadaşımızın hakkını yediniz. Peki bir siyasi parti temsilcisi ve yönetim kurulu üyesi olan İİBF öğrencisi Serdar ÇETİN ve Mühendislik Fakültesi öğrencisi Zübeyr Ömer KARAKAYA nın akibetleri hakkında ne yapacaksınız. Merak ediyoruz? 
İİBF de siyasi parti üyelerine G.A.K adlı klüp kurulmasına izin veriyorsunuz. Yöneticileri siyasi parti genlik kollarında 23 numarlı yedek sırasında yer alıyor. Yine aynı siyasi partinin gençlik kolları başkanı kantinler de hem de bizim dahi öğrenci olduğumuz halde giremediğimiz diğer fakülte kantinlerinde cirit atıyor. Konsey seçimleri için çalışabilecek duruma geliyor. Fakat ne hikmettir bundan kimsenin haberi olmuyor. Ne güzel memleket. Ardından da üniversiteler özerk yapıya sahiptir nidaları atıcaksınız.
Acele olarak bu seçimlerin sil baştan yapılması gerekmektedir. Demokratik şekilde yapılmalıdır. Öyle fakülte idarecilerinin baskısı ile değil. Verilen itiraz dilekçelerinin sümen altı edilmesiyle değil. Gerçek demokrasinin gereğini yerine getirerek yapılması gerekiyor. Unutmayın öğrencilerin nezdin de 1.8 hadisesinden dolayı yıpranan imajınız daha da kötüye gitmektedir.
Değerli hocalarım başımıza gelecekleri az çok tahmin ediyor ve tebessüm ederek bekliyoruz. Merak ediyorum. Konsey seçimini kazanınca karşı saflar da mücadele veren arkadaşlara yani bizlere ve diğer aday arkadaşlara ne tür bir ceza vereceksiniz. Katrana batırıp kuş tüyüne mi bulayacaksınız? Yoksa dar ağacı kurup ayaklarımızdan mı asacaksınız.? Neden böyle yazdığımı merak ediyorsanız. Sizin demokrasi anlayışınızdan tedirgin olduğum içindir. 
Tüm öğrenci arkadaşlarımızı 23 aralık tarihinde yapılacak konsey seçimlerine katılmalarını en azından orda bulunmalarını gönülden istiyorum. Saygılar sunuyorum…
 
SAYGILARIMLA
NELER SÖYLENDİ?
@
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA