DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Denizalp Demirkaya
Denizalp Demirkaya
Giriş Tarihi : 26-04-2022 01:49

ÜNİVERSİTE MENSUBUNA YAKIŞMAYAN İFADELER !

Sevgili Okurlarımız,

 

Şahsım adına gelen sayısız hakaret içeren emaillerden bir kaçını sizlerle paylaşma gerekliliğini hissederek, İlahiyat Fakültesi ile Şarkışla Aşık Veysel Meslek Yüksekokulundan gelen emaillere verdiğim cevabi yazıları da sizlerin takdirine bırakıyorum.

 
Her kim veya kimler iseniz (!) Şahsım adına göndermiş bulunduğunuz hakaret içeren mailleri köşe yazımla cevaplandırmayı uygun görürken, yayımlanan haberleri içeren konular ile ilgili olarak duyduğunuz rahatsızlığı kimlerle paylaşmak isterseniz hakaretlerinizi içeren maillerinizi öncelikle onlara göndermenizi isteriz…


Yaptığınız açıklamalarınıza gelince şöyle ki,

 

Benim ekmeğimle oynanmasının sizlerde yarattığı memnuniyeti bir insan, aile reisi, eş ve baba olarak anlayabilmiş değilim. Öncelikle yazınızda yaptığımı iddia ettiğiniz onca karalamayı yazıyor daha sonra da "bırak şimdi diğerleri yapsın" diyerek adeta savunmaya kalktığınız kişilerin asıl zihniyetlerini ortaya çıkarıyorsunuz. Hadi bunlar yetmedi aileme yani eşime yazılarla sataşmaya kalkıyorsunuz!

 

Bizlerin yanlışları, hataları varsa bu yaşadığımız olayların akışındandır. Ancak hiçbir zaman kişilerin eşlerine sataşacak kadar aşağılık bir tavır ve yakışmayan davranışları takınmadık. İnsanların ekmeği ile oynanmasını ise asla kabullenmedik.

 

Şarkışla Meslek Yüksekokulundan gelen emaillar için ise,


Bizim kendilerine şahsen danıştığımız avukatlarımız bulunmaktadır. Hangi suçun hangi mahkemede yargılanacağını ve sonucunun ne olacağını avukatlarımızdan öğrenmekteyiz. Sizlerden veya Hukukçu olmayan kişilerin anlatacağı hikayelerden değil!!


Kaldı ki, yazıda bahsi geçen ve konu içerisinde ağırlık kazanan "Resmi Evrak" ibaresinin yanına "Özel Evrak" tanımını da koyabilirsiniz.


Suçlamalarınız ne ise, Yıllardır hesap vermek üzere koridorlarına taşındığımız Türkiye Cumhuriyeti'nin Mahkemelerine başvurunuz.


Şahsımla yapılan daha önceki görüşmelerde "abiciğim", "Oğuz Bey" gibi saygı ifade eden kavramları kullanmaktan menfaatleriniz zarar gördüğü için mi vazgeçtiniz.


Ben bu camiaya yabancı değilim. Devam eden mahkemem daha sonuçlanmadığı için de halen Cumhuriyet Üniversitesinin çalışan hem de 15 yıl hizmet vermiş bir akademisyenim. Yaşadığım her olaydan bir ders çıkarmayı ve insanlık adına, öğretim adına karşılaştığım her sorunu dile getirmeyi üstelik haksızlık yapanların da tehditlerine rağmen bir borç, ödev bildim.    

Ancak;


Sizlere acizane vereceğim mesaj veya tavsiyem,


Yapılan bir suç var ise ki, Sivas'a geldiklerinde kendilerini karşıladığım Yükseköğretim Denetleme Kurulu Üyelerine belgeleri ile sunulduğu duyumlarımız mevcuttur, bize bu suçu işleyenleri savunarak hakaretler eden mailler göndereceğinize önce suçu işleyenleri eleştirmeniz! Yanlarında olmamanız! ve neden Cumhuriyet Üniversitesine gelmiştir? bu konuda gerçekçi olarak düşünmeniz,
yine sağlıklı olarak düşünürseniz, hangi mahkeme de yargılanmasına karar verilirse verilsin,  altında yatan sebep veya menfaatler ne olursa olsun "evrakta sahtekarlık" suçlaması ile suçlanmak çok ağır bir olay olmakla beraber "akademisyenliğe" yakışmadığını bilmeniz, İnsanların Temizleyemeyeceği ve hep yanında taşıyacağı suçları bizlerin kabul etmediğimizi ve bu güne kadar defalarca teyit eden yazı ile haberlerle gündeme taşındığı olmakla beraber,


Gasp edildiği düşündüğünüz haklarınız için lütfen Yüce Türk Devletinin yetkili makamlarına başvurunuz.


Kaldı ki, sizlerin veya başkalarının haksız olduğunu düşünerek kaleme aldığımız ve "suç unsurları var diyerek" Üniversite Rektörü dahil bir çok makama bir nevi "suç ihbarında" bulunduğumuz konular ile ilgili olarak "resmi bir işlem yapılmaması" ne bu mailleri kaleme alan sizleri ne de konulardan bir haber olarak bizleri suçlayan kişileri cesaretlendirmesin.


Daha önce gönderdiğiniz ve tarafıma Egemen Gazetesi Yönetimince ulaştırılan yine hakaret, tehdit, şantaj içeren mailleri ise gerekli gördüğümüz zaman yayınlayacağımızı belirtir, konuyu saygı ile kamuoyuna sunarım.  

NELER SÖYLENDİ?
@
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA