DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Giriş Tarihi : 26-04-2022 01:49

TEK BİR ELİN SAHİBİNE

        Nerdeyim yine?... deniz gören bir odanın camındamıyım? Ormana bakan bir yamaç kenarında mı? Nerdeyim ben…nerde….gökyüzünde ay tüm güzelliğiyle yukarda en yukarda hep bana bana bakıyor… ben nerdeyim bir kısa yoldan yine yalnızlığıma doğru 3-5 dakikalık bir kısa ama o kadar uzun bir yoldayım… ve nerdeyim bana hayat veren, etrafı tel duvarlarla çevrili olan, benim rüyam olan bir yerdeyim, bu sefer vakitler gündüz vakitlerindeyim……telaşlıyım, umutluyum,sabırlıyım ve beklentideyim bekliyorum!!! …..nerdeyim bir apartman dairesine doğru gidiyorum vakitler bilmemki ne vakitleri, ama içerdeyim yine telaşlı ama içerdeyim yine telaşlı ama sonu nasıl bitecek bildiğim bir telaşla beraber içerdeyim dolanıyorum, baktığım koltuk boş…ah diyorum geçen sene bu koltukta kim oturuyordu? Ah nerdesin nerde niye yoksun……niye şimdi karşılıklı kahve içmiyoruz?! Ve diye diye sonu nasıl bitecek olan uykuma gidiyorum…… ah nerdeyim etrafında hiç ağaç yok!, deniz yok!, ay bile yüzünü göstermiyor!, ve yıldızlar yok!, ben ama ben biraz hüzünlü ama mutlu bir şekilde karma karışık bir sokağa doğru gidiyorum, orda bir eve……….kimler var o evde?.....kimler yokki?!!....dışarda tüm olmayan güzelliklere karşın asrın kalp gözü,ileri bakışlı, derviş sözlü, dost, efendi, diyar ve baba var baba…..çünkü evren, kainat, arş, alem, yeryüzü ve gökyüzü tek bir el tarafından döndürülüyor, yönetiliyor ve yönlendiriliyor…. O el….o el….o el….karşılık beklemeden veren el!

        O el merhameti sonsuz olan el!

        O el rahman el! Ve o el tek dost, tek arkadaş, yaren, yar yardan öte, benden öte ben……..! o el şah damarından yakında oturuyor….. o el yüreğimin tam merkezinde oturuyor…. Tüm nefes alışlarımı duyuyor, tüm iç çekişlerimi, ah edişlerimi, dertlerimi, kederlerimi biliyor, çünkü o el benden ötede benden de öte bir el!........

         Yaradan o! Ben biliyorum o orda ve beni her dakika, saniye, salise gözetliyor, koruyor ve kolluyor. Kendimi ona emanet etmişim oh çok rahatım! Çıkarmışım aradan tüm insanları, kalmış sadece o bende….. ve ben ona emanet, ona yarın, ona yar….

         Ve ona sesleniyorum! Sol gözüm sana geldiğim gün kendiliğinden kapanacak diyorum ama ama ama sağ gözüm, ya sağ gözüm, n”olur yaradanım sağ gözüm de kapansın açık kalmasın diye yalvarıyorum.

         Bir duam var, bir haykırışım, bir seslenişim var…..Yaradanım….! Ey Yaradanım tüm dünyalık dualarımı kabul et senin sonsuzluğuna geleceğim o mahsun olacağım ve biçare yatacağım hüzün dolu son dünyadaki günümün yüzü suyu hürmetine kabul et bu duamı da kabul etki, sağ gözüm de kapansın sana geldiğim o gün………………

NELER SÖYLENDİ?
@
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA