DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Kürsat TECEL
Kürsat TECEL
Giriş Tarihi : 26-04-2022 01:49

TASVİYE EDİLMEK İSTENEN MHP DEĞİL TÜRKİYE’DİR…

O kasetin içeriğinde yer alan ve Türk Ülkücüleri’nin yara almasını sağlayan durum; nöbette olması gerekenlerin oyunda oynaşta olmalarıdır.

 Bütün bu yaşananlara karşı düşman bizi vuruyor diye hayıflanacak değiliz. Düşmanın sızmasına karşı nöbette uyuyanlardan hesap sorulacağı zamanda da değiliz. Zira düşman mevziimize kadar dayanmıştır.

 Hatalı ve kusurlu oldukları halde düşmanın içimizden birilerini esir almasına seyirci de kalacak değiliz. Kusurlarına karşılık düşmana verebileceğimiz ne hududumuz, ne hukukumuz ne çatımız ne de bir arkadaşımız vardır.

 Bütün kalleşliği ile saldıran düşmanın amacı Türkiye’yi yeniden tasarlamaktır. Fotoğrafın görünen kısmına bakıp kimse yanılmasın. Olay; siyasetin iç dinamiklerini harekete geçirerek sadece belli bir camia üzerinde söz sahibi olmaya yönelik değildir. Burada amaç Türkiye’nin Üniter yapısının ve Anayasanın değiştirilemez hükümlü maddelerinin değiştirilmesinin önünü açmaktır.

 Hedef tek ve dinamik yegâne “Milli Kale” yi zapt ederek Seçimler sonrasına federatif yapılanmayı millete dayatmaktır.

 Muhsin Yazıcıoğlu Suikastının perde arkasında yatan gerçekte budur. Önce Muhsin Yazıcıoğlu ortadan kaldırılarak “Dinamik Milli Duruş” alternatifi bir adres ortadan kaldırılmıştır. Boşluğa düşecek olan Milli nüfusun yöneleceği adres imha edilmiş, ardından da kalan son kale teslim alınmaya çalışılmaktadır.

 Bu süreçte kim bundan siyasi olarak nemalanmaya çalışırsa bumerang onu vuracaktır.

 Bu olayların yaşanması demek ülkenin yönetilemez hale gelmesi demektir, ülke yönetilemez hale gelmiştir. Kimse bu ifadeden illegal bir kaos atmosferinden bahsettiğimi sanmasın. Bu kasetler ile şekillenen siyasetin, esasında seçimlerden sonra ülkeyi şekillendireceğini söyleyebiliriz.

 Meclis; yasama faaliyetlerinde şantajla çalıştırılırsa, şantajcıların dayatmaları ile kanunlar dizayn edilirse kimse şaşırmasın…

 Sırasıyla;“Dolma Bahçe” görüşmelerinden, Muhsin Yazıcıoğlu’nun imhasından, CHP’nin Milli duruş gösteren kanadının tasfiyesinden günümüze gelinen noktadır burası.

 Dünya yeniden şekilleniyor. Büyük Ortadoğu Projesi kusursuz işliyor. Türkiye fiilen projenin aktif işlediği sürece girmiş bulunmaktadır.

 Bu seçimlere şaibe bulaşmıştır. Ülkenin bu şekilde seçime gitmesi mümkün değildir. Ülkücülerin itibarsızlaştırılması faaliyetlerine seçimlere kadar devam edileceği anlaşılmaktadır.

 Nöbette olması gerekirken oyunda oynaşta olanlara, düşenlere aldırış etmeden, düşenlerin elinden bayrağı alarak bayrağın düşmesini engellemeliyiz.

 Bizim şeref ve haysiyetimiz bayrağımızın dalgalanıyor olmasıdır.

 Bu satırları yazmaktaki amaç milleti siyaseten motive etmek değildir. Bire bir tespitler ve birçok iyi yetişmiş ülkücünün ortak kanaatidir.

 Bir tercih noktasında değiliz. Birliğimize, bütünlüğümüze kasteden projelere dur demeliyiz. Büyük Ortadoğu projesi bir haçlı projesidir, Türk Ülkücüleri düşerse Vatan düşer, Vatan düşerse Turan düşer, Turan düşerse İslam düşer… Türk coğrafyasının örneği Türkiye’dir. Türk devletlerinin psikolojik dayanak noktası Türkiye’dir. İslam coğrafyasının kale kapısı Türkiye’dir.

 Buradan Ülkücü kanaat önderlerine sesleniyorum. Ülkücü Entellektüllere, Ülkücü Din adamlarına, Ülkücü öğretmenlere, Ülkücü Muhtarlara, bütün Ülkücü meslek sahiplerine ve hareketin önde gelen simalarına sesleniyorum; Gün, olup bitene başımız çevirme günü değildir.

 Ülkesine sevdası olanlar sevdalarını deşifre etmeli, sevgiliye oynanan oyunu millete en doğru şekliyle anlatmalıdır. Seçimden dolayı ortaya çıkacak başarı yada başarısızlıktan çok daha mühim olanı Ülkeye sahip çıkma kararlığıdır. Yarınlarda çocuklarımız Ülkenin müdafaası için cephelere koşmasın diye bu gün dik durmalıyız.

 Kimse başkasının hatasından dolayı başını yere eğmek mecburiyetinde değildir.

 Meta mezardan çıkıp ben Milliyetçi değilim dese, Başbuğ mezardan çıkıp ben Ülkücü değilim dese bu Milliyetçilik ve Ülkücülük gerçeğini değiştirmez.

 Hazreti Ebubekir’in dediği gibi; Kim Muhammed’e tapıyorsa bilsin ki Muhammet öldü, Kim Allah’a kulluk ediyorsa bilsin ki Allah bakidir…

 Tanklara, Tüfeklere karşı göğsünü siper eden vatan evlatlarının mücadele azmi bilenmiştir.

 Yaşasın Emperyalizmin karşısında dik duran, Başkenti Ankara olan, bayrağı Ayyıldızlı, dili Türkçe, Laik, Sosyal Hukuk Devleti olan tam bağımsız ve Üniter Türkiye Cumhuriyeti…

NELER SÖYLENDİ?
@
Kürsat TECEL

Kürsat TECEL

DİĞER YAZILARI Hata bizim, günah bizim, suç bizim.. Korona virüs en çok cahilleri öldürüyor? MÜMTAZER TÜRKÖNE’YE GÜLELİM Mİ AĞLAYALIM MI? Kılıçdaroğlu'nu yakalım! MERAL AKŞENER VE “İYİ PARTİ ÇÖKÜŞ DESTANI” NIN SEBEPLERİ! MERAL AKŞENER'İN PARTİSİ BAŞARILI OLABİLİR Mİ? CUMHURBAŞKANI ÖLDÜRÜLSEYDİ ÜLKEYİ DEVLET BAHÇELİ YÖNETECEKTİ! EGEMEN GAZETESİ VE PARALELCİLİK! BİZE NE BİRİLERİNİN VEKİLLİK HAYALLERİNDEN-2! ORTADOĞU’NUN ÇIRAK AKTÖRÜ;TÜRKİYE! TÜRK SORUNU VE TÜRK MİLLETİNİN KÜRT MİLLİYETİNDEN ÜSTÜNLÜĞÜ! ŞİVANPERVERİN MEVLANA OLDUĞU YERDE APO PEYGAMBER OLUR! 19.00 - GAZZE: ON DAKİKA- 19.12- BEŞ ŞEHİT: BİR DAKİKA! GÖZÜN AYDIN EY MİLLET! BÖLÜNÜYORUZ… ABDULLAH ÖCALAN’DA MI GİZLİ TANIK? VUR PENÇE-İ ÂLÎ'DEKİ ŞEMŞÎR AŞKINA! (CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN!) İKİ ŞEHİT BİR ADEM YAVUZ! KARA GÜNÜN ARDINDAN! BENİ ANLAYAN ŞEMDİN SAKIK'A BENDEN SELAM OLSUN DEVLET BABA DUY BİZİ! ÖTÜKEN OPERASYONU MUHSİN YAZICIOĞLU SUİKASTİ İLE BAŞLADI FETHULLAH GÜLEN CEMAATİ NEYİ BAŞARDI? SİVAS’IN SEÇİMİ-YETENEKSİZ VEKİLE KIRMIZI KART! ÜLKÜCÜLÜK VATANSEVERLERİN ORTAK ADIDIR Ülkücülüğün Adresi Neresidir? ALEVİ Mİ SİN, SÜNNİ Mİ? BU KİMİN DEĞİRMENİNE SU TAŞIR YUSUFİYELİ KARDEŞİM? DEVELET BAHÇELİNİN ÇAĞRISINA KAYITSIZ KALANLARI TARİH AFFETMEYECEKTİR. İYİ MÜSLÜMAN OLMAK VE HANEFİ AVCI OLAYI! TERÖRLE MÜCADELEDEN MÜZAKEREYE GEÇİŞ… HALK OYLAMASININ KISA BİR DEĞERLENDİRMESİ OY DEĞİL SOY ÖNEMLİ SOY!
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA