Sivas
Giriş Tarihi : 12-11-2014 22:57

BAŞKAN AYDIN, ÇALIŞMALARI ADIM ADIM TAKİP EDİYOR...

Dört bir tarafı âdeta şantiye olan ilimize her geçen gün farklı projelerle prestij kazandıran Belediye Başkanı Sami Aydın, hummalı bir şekilde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek gelinen aşamaları adım adım takip ediyor.

BAŞKAN AYDIN, ÇALIŞMALARI ADIM ADIM TAKİP EDİYOR...
Başkan Aydın'ın bugünkü ilk durağı Fatih Mahallesi oldu. Hayri Sığırcı Caddesi’nin Türk-İş Blokları'ndan sonraki kısmında yapılan orta refüj ve kaldırım çalışmalarını inceleyen Başkan Aydın'a fen işlerinden sorumlu Başkan Yardımcısı Abdurrahim Ceyhan da eşlik etti.





Mahalle Muhtarı Mehmet Kimsesiz ve yetkililerden bilgiler alan Başkan Aydın, mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyerek çalışmaların en kısa sürede tamamlanması yönünde talimat verdi.



Mahallede bulunan ve belediye ekiplerince kaldırım ve çevre düzenleme çalışması yapılan Âşık Veysel Ortaokulu'nu da ziyaret eden Başkan Aydın, okul müdürü ve öğretmenler tarafından karşılandı.




Davet üzerine bir sınıfa giren Aydın, öğrencilere, hayat boyu başarılı olabilmeleri için çok çalışmaları gerektiğini söyleyerek, “Sene sonunda karnelerinizi aldığınız zaman sizi tekrar ziyaret edeceğim. Eğer sınavlarda başarılı olursanız okul müdürünüz gibi ben de sizleri ödüllendireceğim.” şeklinde konuştu.





Saha gezilerinin devamında ise Seyrantepe İçme Suyu Terfi İstasyonu'na geçen Başkan Aydın, şehrin tamamına arıtılmış su verilmesi için yapılan isale hattı çalışmaları ve yeni kurulacak arıtma sistemi hakkında SİBESKİ Müdürü Erhan Ercanlı ve yetkililerle görüş alışverişinde bulundu.





Başkan Aydın, daha sonra isale hattı çalışmalarının sürdürüldüğü Temeltepe askerî alandaki Orgeneral Cemil Cahit Toydemir Kışlası'na geçti. Askerî yetkililer ve çalışanlardan bilgi alan Başkan Aydın, isale hattının geçeceği bir diğer yer olan Paşabahçe yolundaki menfez çalışmalarını da yerinde inceledi.

AdminAdmin