Sivas
Giriş Tarihi : 11-11-2014 22:19

DURMAK YOK YOLA DEVAM…

Belediye Başkanı Sami Aydın, Belediye tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

DURMAK YOK YOLA DEVAM…
İncelemeler kapsamında Fadlum Köprüsü inşaatı, Karşıyaka Bağlantı Yolu ve Diriliş Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Aydın, yapımı devam eden ve tamamlanan çalışmaları yerinde inceledi.





İlk olarak Cumhuriyet Üniversitesinin ulaşım sorununun çözümü için en önemli adım olan Fadlum Köprüsü yapım çalışmalarını inceleyen Başkan Aydın, burada Başkan Yardımcısı Abdurrahim Ceyhan’dan bilgi aldı.



Karşıyaka ile merkezin ulaşımını kolaylaştıran bağlantı yolundaki asfalt çalışmalarını da yerinde inceleyen Başkan Aydın, işçilerle bir süre sohbet ederek yapılan çalışmanın Karşıyaka’da yaşayan vatandaşlar için önemine vurgu yaptı.



Son olarak Diriliş Mahallesi’nde tamamlanan çalışmaları inceleyen Başkan Aydın’a Mahalle Muhtarı Behsat Can da eşlik etti. Diriliş Mahallesi’ne kısa sürede yapılan yağmur suyu boru hattının ardından kaldırım asfalt çalışmaları da tamamlanırken mahallede bulunan ve hoş görüntü sergilemeyen alanlarda yeşillendirildi. Mahalle halkı çalışmalardan memnuniyetini Başkan Aydın’a bizzat teşekkür ederek dile getirdi.



Çalışmalar hakkında açıklama yapan Muhtar Behsat Can, “Belediye eksik gördüğü yerlerde muhtar talebi olmaksızın çalışmalar yapıyor. Biz halka hizmet etmek için yola çıktık, başta Belediye Başkanımız olmak üzere, yapılan çalışmalarda emeği bulunan işçi kardeşlerimize kadar herkese teşekkür ediyorum. Burası mezbelelik bir alandı. 7 ay içerisinde yapılan çalışmalar ile çehresi değişti, bunun için size teşekkür ediyorum.” dedi.





Başkan Aydın ise, “Göreve geldikten sonraki bir iki ay içerisinde hem Diriliş Mahallesi’ni hem de ilimizdeki muhtelif yerleri gezme fırsatımız oldu. O zaman gerek muhtarımızın gerekse mahalle sakinlerinin bizden talepleri olmuştu ve şehrimize yakışmayan görüntüler görmüştük, bulunduğumuz bölgenin tamamında 3 ay gibi kısa bir sürede hem yol-kaldırım hem park hem de alt-yapı hizmetlerini tamamladık. Bu konuda başta Başkan Yardımcımız Abdurrahim Ceyhan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.



Karşıyaka Mahallesi’nde yapılan çalışmalarada değinen Başkan Aydın, “Karşıyaka Mahallemiz Sivas’ın en eski mahallelerinden biri olmasına rağmen en yoğun hizmeti geçtiğimiz 7 ay içerisinde aldı. Hem köprüyü hem yolu hem de doğalgazı kış gelmeden kullanmaya başlayacak, yolları ve kaldırımları düzenlendi. Bu, Sivas’ın 65 mahallesine yayılacak, bu konuda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.” dedi.    

AdminAdmin