Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 09-11-2014 14:42

KOCACIK, AŞIK VEYSEL MYO'DA İNCELEMELERDE BULUNDU

Cumhuriyet Üniversitesi (C.Ü.) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, C.Ü. Aşık Veysel Meslek Yüksekokulunda (MYO) incelemelerde bulundu.

KOCACIK, AŞIK VEYSEL MYO'DA İNCELEMELERDE BULUNDU

 

Kocacık, incelemesinin ardından yaptığı açıklamada, okulun gelişmesi ve öğrenci sayısının arttırılması için gereken tüm çabayı gösterdiklerini söyledi.

 

Aşık Veysel MYO'nun fiziki imkanlarının iyi olduğunu belirten Kocacık, "Tespit ettiğimiz eksiklikleri inşallah kısa sürede tedbir alarak gidermeye çalışacağız. Böylece daha kaliteli, daha huzurlu ve verimli bir eğitim gerçekleşsin istiyoruz" diye konuştu.

Şarkışla'da 4 yıllık yüksekokul açılması için çalışmaların devam ettiğini ifade eden Kocacık, şunları kaydetti:

 

"Daha önce üniversite senatosu olarak ilçedeki okulumuzun 4 yıllık olarak açılması teklifinde bulunduk ama kabul olmadı. İnşallah yeni okul binası inşaatı tamamlandığında yeniden bu teklifi sunacağız. İlçemizde 4 yıllık yüksekokulun açılmasıyla Şarkışla'nın gelişmesine katkı sağlayacağız."

Kocacık, okula desteklerinden dolayı Şarkışla Kaymakamı Davut Gül ve Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz'a teşekkür etti.


 

Kaymakam Gül ise Kocacık'ın ilçeye ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendisine Şarkışla'nın gelişmesi için gösterdiği çabadan dolayı teşekkür etti.

AdminAdmin