Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 05-11-2014 17:46

HUZUREVİ SAKİNLERİNE AŞURE ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Faruk KOCACIK’ın eşi Leman KOCACIK Hanımefendi, Huzurevi Sakinleri için düzenlenen Aşure etkinliğine katıldı.

HUZUREVİ SAKİNLERİNE AŞURE ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ


Programda Rektör Prof.Dr. Faruk KOCACIK’ın eşi Leman KOCACIK, Vali Âlim BARUT’’un eşi Miyase BARUT, Belediye Başkanı Sami AYDIN’ın eşi Yurdagül AYDIN, Vali Yardımcısı Ömer KALAYLI’ının Eşi Nilgün KALAYLI, Vali Yardımcısı Salih AYHAN’ın Eşi Zeynep AYHAN, İl Jandarma Komutanı Okçin AKŞİT’in Eşi Funda AKŞİT, İl Emniyet Müdürü Turgay ÇALIŞKAN’ın Eşi Kadime ÇALIŞKAN, il ve bölge müdürleri eşleri ve gönül elçileri; İhramcızade İsmail Hakkı Toprak Huzurevi sakinleriyle biraraya geldi.

   

Muharrem Ayı nedeniyle Sivas Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi ve Etkin Anadolu Kadınları Derneği işbirliğiyle Susamışlar Konağında düzenlenen programda bürokrat eşleri huzurevi sakinleriyle yakından ilgilenerek hem Muharrem ayını hem de Aşure günlerini tebrik ederek bir süre sohbet etti.

 

 

Huzurevi sakinleri de hem programdan, hem de bürokrat eşlerin kendilerine gösterdiği sıcak ilgiden duydukları memnuniyeti belirttiler.

AdminAdmin