Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 04-11-2014 19:22

ORGAN NAKLİ HAFTASI (3-9 KASIM) ÜNİVERSİTEDE KUTLANMAYA BAŞLANDI

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesinde 3-9 Kasım Organ ve Doku nakli haftası çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başlandı.

ORGAN NAKLİ HAFTASI (3-9 KASIM) ÜNİVERSİTEDE KUTLANMAYA BAŞLANDI

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi Organ ve Doku nakli koordinatörü Doç.Dr.Özlem Kayım YILDIZ ve koordinatör yardımcısı Başhemşire Nezahat DEMİRKAYA organ bağışının kişilerin yapabileceği en kutsal, en anlamlı bağış olduğunu ifade ederken, bütün çalışanların ve halkın desteğini beklediklerini dile getirdiler.

Hastanede Organ ve Doku nakline dikkatleri çekmek ve önemine vurgu yapabilmek için hastane poliklinik girişine bir stand kurulduğunu ifade ederlerken, oluşturulan stand’da sekreteryadan sorumlu Sağlık Teknikeri Hilal AKBULUT tarafından gerekli eğitimlerin yanında Organ ve Doku bağışına yönelik gönüllü donör kayıtlarının alınmasına devam edileceği ifade edildi.

Açılan standa üniversite çalışanlarının ve halkın yoğun ilgisi olduğu gözlenirken, bunların yanında kurum bünyesinde de eğitimlerin yapılacağını açıkladılar.

AdminAdmin