Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 30-10-2014 17:40

REKTÖR YARDIMCISI YILMAZ’DAN “KALBİN FETHİ VE GÜVEN” KONULU SEMİNER…

Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlemiş olduğu Akademi Yurt-Kur Liderlik seminerleri Programları kapsamında “KALBİN FETHİ VE GÜVEN’’ konulu seminer Sivas’ta gerçekleştirildi.

REKTÖR YARDIMCISI YILMAZ’DAN “KALBİN FETHİ VE GÜVEN” KONULU SEMİNER…

 

Sivas Yurt-Kur Saltuk Bey Yurt Müdürlüğünde gerçekleştirilen semineri Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz tarafından sunuldu.

 

Gençlerin konuya olan yoğun ilgileri gözlemlenirken, seminerde, insanların birbirine yaklaşımı, insan kalbi içerden fethedilir, güven, gençlerin temel ihtiyaçları, sorunların çözümünde yardım alınacak temel unsurlar gibi konular ele alındı.

 

Programa Kayseri Bimge Müdürlüğünden, Yurt İdare İşletme Şube Müdürü İbrahim Şahin, Sivas Yurt- Kur İl Müdürü Orhan Önem, Müdür Yardımcısı Hasan Sobay, Yönetim Memurları ve öğrenciler katıldı.

 


Program, Sivas Yurt- Kur İl Müdürü Orhan Önem teşekkür konuşması ile son bulurken, Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz çiçek takdim edildi ve ikramının ve hatıra fotoğraf çekiminin ardından program sona erdi.

AdminAdmin