Sivas
Giriş Tarihi : 22-10-2014 21:11

2014 YILI 4. DÖNEM İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI

2014 Yılı 4. Dönem İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, Vali Âlim BARUT’un başkanlığında gerçekleştirildi.

2014 YILI 4. DÖNEM İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI

     

     İl Özel İdaresi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıya Vali Âlim BARUT’un yanı sıra; Belediye Başkanı Sami AYDIN,  Vali Yardımcısı Mustafa AYDIN, Vali Yardımcısı (İl Özel İdaresi Genel Sekreteri) Salih AYHAN, Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin YILMAZ,  ilçe kaymakamları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.


    Vali Âlim BARUT, toplantıda yaptığı konuşmada; “Her üç ayda bir yaptığımız toplantılar sonucunda ilimizdeki yatırımların değerlendirilmesi, kurumlar arasındaki koordinasyonun sağlanması esas olmakla birlikte bir anlamda ilin genel durumunu da gözden geçirmiş oluyoruz.  Çok geniş bir coğrafyada bulunmamız sebebiyle ne kadar yatırım olsa da, ne kadar rakamlar mali olarak büyük olsa da ister istemez görünmüyor. Ama biz çalışmalarımıza ve hizmetlerimize devam edeceğiz. 2014 yılı 4. Dönem toplantısında da varsa koordinasyona ilişkin hususlar tespit edeceğiz. Yatırımlarda varsa engeller, eksiklikler onları önümüzdeki dönemde tamamlanması için gayret edeceğiz. Ben bu toplantının ilimize, yatırımcı kuruluşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

      Yaklaşık 2 saat süren toplantıda, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri sunumlarında, ayrıca yaptıkları faaliyetler ve projeler hakkında bilgiler verdi. 

AdminAdmin