Spor
Giriş Tarihi : 19-10-2014 21:58

MECNUN OTYAKMAZ: "KAZANMAYI ÇOK İSTİYORDUK AMA OLMADI"

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, ligde Beşiktaş'a 3-2 mağlup oldukları maça ilişkin, "Kazanmayı veya puan almayı çok istiyorduk ama olmadı" dedi.

MECNUN OTYAKMAZ:

Sivasspor Başkanı Otyakmaz, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Beşiktaş karşısında iyi bir futbol sergilediklerini belirterek, "Yeni sezon itibarıyla çok fazla futbolun olmadığı ligimizde, 5 gollü güzel bir karşılaşma olması sevindirici. Galatasaray maçında da iyi oynamıştık ama alkışlar bize, 3 puan başkasına olmuştu. Bundan dolayı üzüntülüyüz. Futbolcularımızla gurur duyuyoruz ve daha iyi işler yapacağımıza inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın maçı Sivas'ta oynamak gibi bir teklifi olduğunu ancak Futbol Federasyonu'nun bunu kabul etmediğine dikkat çeken Otyakmaz, "Sanırım böyle değişim işlerine yol açmak istemediler. İşimize gelmemesine rağmen Ankara'da oynamayı kabul ettim. İyi de futbol ve atmosfer vardı. Zemin de iyiydi. Biraz ulaşım sorunları yaşadık. Beşiktaş'ı tebrik ediyoruz. Kazanmayı veya puan almayı çok istiyorduk ama olmadı" şeklinde konuştu.

KURT: "BEŞİKTAŞ'I TEBRİK EDERİM"

Sivassporlu savunma oyuncusu Ümit Kurt ise yaptığı açıklamada, "Bizim için gerçekten önemli bir karşılaşmaydı. Neticesinde mağlup olduk. Bugün iki takımda iyi mücadele etti. Beşiktaş galip geldi, onları tebrik ederim" diye konuştu.

AdminAdmin