Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 16-10-2014 22:18

VALİ YARDIMCISI MUSTAFA AYDIN, CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ’NDE KONFERANS VERDİ

Vali Yardımcısı Mustafa AYDIN, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu’nda Geomatik Mühendisliği Bölümü Kulübü öğrencilerine konferans verdi.

VALİ YARDIMCISI MUSTAFA AYDIN, CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ’NDE KONFERANS VERDİ

Vali Yardımcısı Mustafa AYDIN, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu’nda Geomatik Mühendisliği Bölümü Kulübü öğrencilerine konferans verdi. “Kentsel Dönüşüm” konusunun işlendiği konferansa; Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk KOCACIK, Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Muaz UZUN, CÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet DEMİRCİ ve Yardımcısı Prof. Dr. Kazım GÖRGÜLÜ ile öğrenciler katıldı.

Kentsel dönüşümün tanımıyla sunumuna başlayan Vali Yardımcısı Mustafa AYDIN, kentsel dönüşümün yıllardan günümüze kadar olan sürecine değinerek öğrencileri bilgilendirdi. Kentsel dönüşüm sürecinde yapılan yanlışlar ve alınması gereken önlemlerden de bahseden AYDIN, sunum sonunda öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.

Daha sonra bir konuşma yapan Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk KOCACIK, verdiği bilgilerden dolayı Vali Yardımcısı Mustafa AYDIN’a teşekkürlerini ileterek öğrencilere başarılar diledi.





AdminAdmin