Sivas
Giriş Tarihi : 15-10-2014 18:35

‘KURUMLAR VE KİŞİLER BİRBİRİNE DÜŞMAN HALİNE GETİRİLDİ'

Kamu-Sen Sivas İl Temsilcisi ve Türk Ulaşım-Sen Şube Başkanı Nurullah Albayrak, “Kurumların birbirine düşman edildiği, kamu görevlilerinin bizden, bizden değil şeklinde ayrıştırıldığı bir ülkede, bütünlüğü ve kardeşliği sağlamanın mümkün olmadığı artık anlaşılmalıdır.

‘KURUMLAR VE KİŞİLER BİRBİRİNE DÜŞMAN HALİNE GETİRİLDİ'

Kamu-Sen Sivas İl Temsilcisi ve Türk Ulaşım-Sen Şube Başkanı Nurullah Albayrak, “Kurumların birbirine düşman edildiği, kamu görevlilerinin bizden, bizden değil şeklinde ayrıştırıldığı bir ülkede, bütünlüğü ve kardeşliği sağlamanın mümkün olmadığı artık anlaşılmalıdır.” dedi.

Çözüm süreci adı altında başlatılan yıkım projesi yoluyla güvenlik güçleri pasifize edildiğini, terör örgütünün belli bölgelerde adeta kendi devletini ilan etme noktasına geldiğini anlatan Türk Ulaşım Sen Şube Başkanı Albayrak, yaptığı yazılı açıklamada, “'Bilmem kaç gündür kan akmadı' diye propaganda yapanlara karşı Türkiye Kamu-Sen olarak bu süreç sonunda daha fazla kan akacağını anlatmaya çalıştık. Gelinen noktada haklı çıkmanın üzüntüsünü yaşamakla birlikte, bu süreci ancak hayvanların anlayabileceğini, aklı, izanı ve mantığı olanların, bu ihanet sürecine destek vermeyeceğini bir kere daha görmüş olduk.” ifadesini kullandı.

“Yeni Türkiye söylemlerinin, eskiyi kötülemenin; verilen kurtuluş ve kuruluş mücadelesinin, 90 yıllık hizmetlerin, birikimlerin yok sayıldığı, kazanımlarımızın birer birer imha edildiği, kurumların ve kişilerin birbirine düşman haline getirildiği görülmelidir.” ifadesini kullanan Albayrak şöyle devam etti: “Kendi okullarını kurup, devletin okullarını yakanlar, KCK yoluyla ülkemizde bir devlet kurmayı hedef haline getirenler, sınırlarımız dışındaki bir kara parçası için ülkemizin şehirlerinin altını üstüne getirip, çok sayıda vatandaşımızın ölümüne sebep olanlar ve bunlara bu cür'Eti verenler ihanet suçuyla yargılanmadıkları sürece, bu ülkede kardeşlik ve birlik tesis edilemez. Kardeşlik ve birlik, suçlunun cezasız kaldığı, adaletin kolunun kanadının kırıldığı, güvenlik güçlerinin elinin kolunun bağlandığı bir proje olamaz.”

'COĞRAFYAMIZIN BİR KAN GÖLÜNE DÖNDÜRÜLDÜĞÜ ARTIK GÖRÜLMELİ'

Kamu-Sen İl Temsilcisi Nurullah Albayrak, “Eski Türkiye, yeni Türkiye gibi kavramlarla kamu görevlilerinin, devlet kurumlarının bir birine düşman edilerek siyasi rant sağlanmasına son verilmeli, devletin ve milletin değerleriyle yeniden barışılmalı, milli değerlerimizin içinin boşaltılmasına bir son verilmelidir. Dışarıda; başkalarının projelerine piyon olmanın, ucuz kahramanlıklar peşinde koşmanın, başka ülkeleri dizayn etme sevdasının, emperyalistlerin ekmeğine yağ sürdüğü, Müslüman kanının akmasına neden olduğu, coğrafyamızın bir kan gölüne döndürüldüğü artık görülmelidir.” açıklamasını yaptı. Albayrak, her türlü provokasyonlara karşı vatandaşları sağduyulu olmaya çağırdı.

AdminAdmin