Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 12-10-2014 23:34

TORAMAN, ÜNİVERSİTEDE OKUYAN AK GENÇLERLE BİRARAYA GELDİ

Sivas İl Genel Meclisi üyesi ve Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı olan Murat Toraman Cumhuriyet Üniversitesinde okuyan ve Ak Parti gençlik Kollarına üye öğrenciler ile bir araya geldi.

TORAMAN, ÜNİVERSİTEDE OKUYAN AK GENÇLERLE BİRARAYA GELDİ


Sivas Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından organize edilen toplantıya Cumhuriyet Üniversite'si Bölüm Başkanları katıldı.


Murat Toraman Sivas Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığına bağlı faaliyet gösteren Cumhuriyet Üniversite'si Bölüm Başkanları ile sohbet ve değerlendirme toplantısında bir araya gelirken, Cumhuriyet Üniversitesinin baştan sona ele alındığı öğrenildi.


Toplantıda Üniversitenin yakın geçmişi ve geleceği noktasında önemli konulara değinildiği bildirilirken,  toplantıda öğrencilerin bundan sonraki süreçte nasıl bir strateji izleyecekleri, üniversitenin geleceğine ilişkin hedefleri, projeleri noktasında yaptıkları çalışmaları anlattıkları öğrenildi.


Geçtiğimiz günlerde de Ak Parti Milletvekilleri Hilmi Bilgin ve Ali Turan’da bazı üniversite görevli Akademik ve İdari personellerin yer aldığı ve Susamış Konağında düzenlenen bir toplantıda bir araya geldikleri ve üniversite ile ilgili bir değerlendirme yaptıkları biliniyor.

AdminAdmin