Sivas
Giriş Tarihi : 11-10-2014 23:06

VAN DEPREMİNİN SİMGESİ AZRA BEBEK 3 YAŞINA GİRDİ

Van Depreminden 47 saat sonra enkaz altından çıkarılarak depremin simgesi haline gelen Azra bebek, dün akşam ailesi ile birlikte yeni yaşını kutladı.

VAN DEPREMİNİN SİMGESİ AZRA BEBEK 3 YAŞINA GİRDİ

Van'da 3 yıl önce meydana gelen depremden 47 saat sonra enkaz altından çıkarılarak depremin simgesi haline gelen 'Azra Bebek', dün akşam ailesi ile birlikte yeni yaşını kutladı.

Henüz 14 günlükken 7.2 büyüklüğündeki Van depreminde Erciş'te çöken apartmanın enkazında hayata tutunarak, 'Umut' ve 'Mucize kurtuluşun' adı olan Azra Karaduman 3 yaşına girdi. Azra, dün akşam saatlerinde dedesi Ahmet Karaduman'ın evinde ailesi ve arkadaşları ile birlikte yeni yaşını kutladı. 'İyi ki doğdun Azra'mız' yazılı pastanın mumlarını üfleyerek söndüren Azra, daha sonra kesilen pastadan yedi. Azra, bugün de ailesi ile birlikte pikniğe gitti.

Azra'nın dedesi Ahmet Karaduman, "Dün doğum gününü kutladık. Bugün de hava çok güzeldi, pikniğe getirdik. Maşallah sağlığı çok yerinde. Konuşması, gelişmesi yaşıtlarına göre gayet iyi. Hemen hemen bütün vaktimizi Azra'yla geçiriyoruz. Çok şükür bugüne. Daha nice yıllara diyorum. Sağlıklı bir şekilde büyüteceğiz inşallah Azra'yı" dedi. Azra'nın sosyal yönden oldukça hareketli olduğunu belirten dede Karaduman, torununun resim yapmayı ve piyano çalıp şarkı söylemeyi sevdiğini söyledi.

AdminAdmin