Sivas
Giriş Tarihi : 07-10-2014 10:49

BAKAN YILMAZ STSO TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN BAYRAMLAŞMA PROGRAMINA KATILDI

Milli Savunma Bakanı İsmet YILMAZ, çeşitli ziyaretler ve temaslarda bulunmak üzere Sivas’ta.

BAKAN YILMAZ STSO TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN BAYRAMLAŞMA PROGRAMINA KATILDI

Ankara’dan karayolu ile Sivas’a gelen Milli Savunma Bakanı YILMAZ, programları kapsamında ilk olarak Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) tarafından organize edilen bayramlaşma programına katıldı.

Düzenlenen programa Milli Savunma Bakanı İsmet YILMAZ’ın yanı sıra; Vali Âlim BARUT, Sivas Milletvekilleri Hilmi BİLGİN, Ali TURAN, Belediye Başkanı Sami AYDIN, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk KOCACIK, Vali Yardımcısı Mustafa AYDIN, İl Jandarma Komutanı J. Albay Okçin AKŞİT, İl Emniyet Müdürü Turgay ÇALIŞKAN, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Osman YILDIRIM, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yaptığı konuşmada Bayramların insanları birbirine yakınlaştıran, birleştiren bir unsur olduğunu belirten ve bayramlaşma geleneğinin yaşatılması gerekliliğine değinen Bakan YILMAZ, bayramlaşma geleneğini yaşatan Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve üyelerine teşekkür ederek programa katılanların bayramlarını tebrik etti. Vali Âlim BARUT ise konuşmasında; ‘‘Burada toplumun her kesiminden insanlar var. Bayramlar insanlar arsındaki birliği ve beraberliği pekiştirmek için var. Programa katılan başta Sayın Bakanımız olmak üzere bütün katılımcılara birliği, beraberliği ve huzuru pekiştirdikleri için teşekkür ediyorum. Tüm Sivas’ın, memleketimizin ve İslam âleminin bayramını kutluyor, Bayramın; Huzura, refaha ve aydınlığa vesile olması temenni ediyorum.’’ dedi.

Bayramlaşma programının ardından Milli Savunma Bakanı İsmet YILMAZ ve beraberindekiler bazı Şehit ve Gazi ailelerinin evlerini ziyaret ederek bayramlarını kutladılar.

AdminAdmin