Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 05-10-2014 21:22

BAŞBAKAN AHMET DAVUTOĞLU'NDAN ZAM MÜJDESİ!

Başbakan Davutoğlu, "Bayramdan sonra yasal düzenlemeyle akademisyen kadroda çalışanlara yüzde 35’lik zam verilecek" dedi.

BAŞBAKAN AHMET DAVUTOĞLU'NDAN ZAM MÜJDESİ!

Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti İl Başkanlığı'nın Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlediği bayramlaşma programında zam müjesi verdi. 

Davutoğlu, "Bayramdan sonra yasal düzenlemeyle akademisyen kadroda çalışanlara yüzde 35’lik zam verilecek. Bu müjdemizi kardeşlerimize bayram hediyesi olarak takdim ediyorum. Üniversitelerimizde daha kapsamlı adımlar atmaya kararlıyız." dedi.

BIDEN, ERDOĞAN'DAN ÖZÜR DİLEDİ

ABD Başkan Yardımcısı Biden'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan özür dilemesine ilişkin de konuşan Başbakan Davutoğlu, "Bu milletin hakkını vermeyen herkes özür dileyecek ve hak teslim edilinceye başımız dik tarihte yürümeye devam edeceğiz." dedi.

İşte Davutoğlu'nun konuşmasından ana başlıklar:

"BİZ AK PARTİ AİLESİYİZ"

Davutoğlu, konuşmalarına eski bayramlardan bahsederek başladı. "Biz AK Parti ailesiyiz. Hangi makamda hangi mevkide olursa olsun bizim için herkes azizdir." diyen Davutoğlu, AK Parti'nin bir aile olduğu vurgusunda bulundu.

"BARİ BAYRAMI BAYRAM OLARAK İDRAK ETMEYİ BİLİN"

"Ana muhalefet partisi lideri bayram sabahı bir gazeteye siyasi demeç vermiş. Ben polemiğe girmeyeceğim ama şunu söyleyeceğim; 'Bari bayramı bayram olarak idrak etmeyi bilin. Bayram günü bile siyasi polemik yapmak ancak kendisine yakışır.'

"BU MİLLETİN HAKKINI VERMEYEN HERKES ÖZÜR DİLEYECEK"

Sayın Cumhurbaşkanımız da tepki gösterdi ve özür dilendi. Bu milletin hakkını vermeyen herkes özür dileyecek ve biz tarihte yürümeye devam edeceğiz. Bayram günü dahi siyasi polemik yapanları millete havale ediyoruz. Ümit ederim öğrenirler. Ama öğreninceye kadar biz sabırla öğretmeye devam edeceğiz.

"YÜZDE 35 ZAM VERİLECEK"

Bayramdan sonra yasal düzenlemeyle akademisyen kadrosunda çalışanlara yüzde 35'likzam verilecek. Üniversitelerimizde daha kapsamlı adımlar atmaya kararlıyız."

AdminAdmin