Sivas
Giriş Tarihi : 03-10-2014 00:38

SİVAS VALİSİ ÂLİM BARUT’UN KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Sivas Valisi Alim Barut kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. İŞTE O MESAJ:

SİVAS VALİSİ ÂLİM BARUT’UN KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Sevgili Hemşehrilerim,

        Birlik-beraberlik duygularını bizlere hatırlatan bayramlar; bireyleri birbirine yakınlaştıran, sıkıntılarından uzaklaştırıp hayatlarına umut ve sevgi aşılayan özel günlerdir. Günlük hayatımıza yansıtamadığımız paylaşma, ziyaret etme, gönül alma gibi duyguları doyasıya yaşama fırsatına da eriştiğimiz bayramlarımız, manevi yapımızın gelecek nesillere aktarılmasına da aracı olmaktadır.

        Sivas özellikle son yıllarda eşine az rastlanır bir birliktelik örneği sergilemektedir. İlimizdeki tüm kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri el ele vererek, ilin kalkınmışlık seviyesini artırmak için tek bir vücut şeklinde hareket etmektedir. Bayramların birlik-beraberlik kavramları ile birlikte anıldığını göz önüne alırsak, Sivas’ta son yıllarda bayram havasının her zaman estiğini söyleyebiliriz.

        Değerli Sivaslılar,

        Sevginin, saygının, barış ve kardeşliğin yüreklerdeki coşkusunun arttığı bu bayram sevincini Sivas Halkı ile birlikte yaşamanın mutluluğu içerisinde olduğumu ifade ediyor, 03 Ekim 2014 Cuma günü İnönü Konağında düzenlenecek olan Bayramlaşma Programına idari amirlerimizin yanı sıra, sivil toplum örgüt temsilcilerini, muhtarlarımızı ve tüm Sivas Halkını bekliyorum.

        Bu duygu ve düşüncelerle tüm Sivaslı Hemşehrilerimin, kamu görevlilerinin ve değerli basın mensuplarının Kurban Bayramı’nı en içten duygularla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.

AdminAdmin