Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 25-09-2014 21:43

SİVAS'TA BORCU YÜZÜNDEN KENDİNİ YAKAN ŞAHIS HAYATINI KAYBETTİ

Sivas'ta borcu yüzünden kendisini ateşe veren 32 yaşındaki evli ve bir çocuk babası Mümtaz Yayman, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

SİVAS'TA BORCU YÜZÜNDEN KENDİNİ YAKAN ŞAHIS HAYATINI KAYBETTİ

 

Sivas'ta dün ormanlık alanda kredi kartı borcu yüzünden benzin döküp kendisini ateşe veren Mümtaz Yayman yaşamını yitirdi.

İLK MÜDAHALE ARKADAŞLARINDAN

Dün öğle saatleri sırasında çalıştığı mobilya fabrikasında izin alarak dışarı çıkan 32 yaşındaki evli ve bir çocuk babası Mümtaz Yayman, benzin istasyonundan bir bidon benzin alarak Cumhuriyet Üniversitesi Kampüsü içerisinde bulunan Kardeşler Tepesi'ne çıkarak kendini ateşe vermişti. Olay yerinden tesadüfen geçen Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Şevki Hakan Eren ve arkadaşları kendi çabalarıyla kendini ateşe veren şahsa müdahale etmiş, ardından şahıs ambulansla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

KURTARILAMADI

Vücudunun çeşitli yerlerinde ikinci derecede yanık oluşan Mümtaz Yayman Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans uçakla İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanık ünitesine sevk edildi. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen, Yayman kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Şahsın cenazesi, otopsi yapılmak üzere tekrar Sivas'a getirildi.

Daha öncede intihar girişiminde bulunan Yayman'ın 5 bin TL kredi kartı borcu yüzünden intihar etmiş olabileceği üzerinden duruluyor.

AdminAdmin