Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 22-09-2014 00:09

REKTÖR YARDIMCISI YILMAZ, ŞAHİTLİK YAPTI…

Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Hüseyin Yılmaz, Murat Açil'in oğlu Sedat Açil'in düğününde şahitlik yaptı.

REKTÖR YARDIMCISI YILMAZ, ŞAHİTLİK YAPTI…

 

Sivaslı Girişimci İşadamları Derneği Başkanı ve Vizyon Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Murat Açıl‘ın oğlu Sedat Açıl dünya evine girdi.

Sivas’ın önemli işadamlarından ve aynı zamanda Sivaslı Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı Murat Açil'nin oğlu Sedat ile Simla'nın düğünleri Beylikdüzü Kaya Ramada Otel Balo salonunda düzenlenen düğüne çok sayıda davetli katıldı.

 

Siyaset dünyası ve iş dünyasının önemli isimlerinin bir araya geldiği düğünde, gelin ve damadın nikah şahitliğini ise Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Hüseyin Yılmaz, CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin ile birlikte, CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu, CHP Parti meclis üyesi Yasemin Öney Cankurtaran ve iş adamı Ali Kösedağ yaptı.

   

Düğüne Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Hüseyin Yılmaz’ın yanı sıra CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin ve milletvekili Aykut Erdoğdu, CHP Parti Meclisi Üyesi Yasemin Öney Cankurtaran, Sultangazi İlçe Başkan Ali Boztaş, Fatih Eski İlçe Başkanı Uğur Ataş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Coşkun Tanış, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Erdem, Sivaslı iş adamları, STK Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Siyaset ve İş Dünyasını bir araya getiren düğünde davetliler müzik eşliğinde halay çekerken, çok sayıda davetli ise, gelin-damat Sıla & Sedat çiftine gelin danslarıyla eşlik etti.

AdminAdmin