Sivas
Giriş Tarihi : 10-09-2014 23:48

SİVAS'TA BONZAİ OPERASYONU: 22 GÖZALTI

Sivas Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptığı bonzai operasyonunda, 22 kişiyi gözaltına aldı.

SİVAS'TA BONZAİ OPERASYONU: 22 GÖZALTI

Sivas'ta yapılan uyuşturucu operasyonunda 22 kişi gözaltına alındı.

Son zamanlarda artan ve tehlike saçan Bonzai'ye yönelik Sivas Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri okullar açılmadan önce öğrencilere yönelik bonzai satışı yapmayı planlayan gurubu takibe aldı. Yaklaşık 3 ay süren takibin ardından ekipler bugün Sivas merkezli olarak Ankara, İstambul illerinde eş zamanlı operasyon yaptı.Yapılan operasyonda 22 kişi gözaltına alındı.

875 ADET ECSTASY VE 80 GRAM BONZAİ ELE GEÇİRİLDİ

Gözaltına alınan kişilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 875 adet Ecstasy hap, 80 gram Bonzai, 500 gram esrar ile kurusu sıkı tabanca ele geçirdi. Zanlılar sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak için emniyet müdürlüğüne götürüldü. Gözaltına alınan 22 kişinin Cuma günü adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Buarada zanlıların getirilişi sırasında hastane önünde özel hareket polislerinin geniş güvenlik önlemi alması dikkat çekti.

AdminAdmin