Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 03-09-2014 00:02

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİNDE KAYIT YOĞUNLUĞU…

Cumhuriyet Üniversitesinde yeni eğitim-öğretim için kayıtlar başladı.

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİNDE KAYIT YOĞUNLUĞU…


LYS sonuçlarına göre kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrenciler, kazandıkları bölümlere kayıt yaptırmaya başladı. 1-5 Eylül 2014 tarihleri arasında yapılacak kesin kayıtlar sonrası 8-12 Eylül 2014 tarihleri arasında da 1. Dönem ders kayıtları yapılacak.

Emniyet Müdürlüğü, üniversiteyi kazanan öğrencileri karşılayarak bilgilendiriyor. Şehirlerarası terminal ile Cumhuriyet Üniversitesi kampüsü ile Cumhuriyet Meydanı'na masa kuran Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği ekipleri üniversiteye kayıt yaptırmaya gelen öğrencilere bilgilendirici broşür dağıtıyor.

Velilere ve öğrencilere yönelik mesajların yer aldığı broşürlerde "Ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz gençlerimiz çoğu zaman çeşitli terör odakları tarafından arzu edilmeyen olaylara itilebilmektedir. Araştırma, öğrenme ve dinamizm çağındaki gençlerde; cesaret çekingenliğine, macera isteği rahata, duygular ise mantığa üstün gelmekte ve otoriteden kurtulma duygusu ağır basmaktadır. Bu kritik dönemden yararlanmak isteyen terör odakları bütün planlarını gençlerimizin bu özellikleri üzerinde kurmaktadırlar." ifadeleri yer aldı.

Kurulan masalarda şehir dışından gelen öğrencilere Cumhuriyet Üniversitesi ile Kredi Kurtlar Müdürlüğü personelleri tarafından barınma ve kayıt işlemleri ile ilgili bilgi veriliyor.

 

 

AdminAdmin