Sivas
Giriş Tarihi : 23-08-2014 18:01

AK PARTİ 1. OLAĞANÜSTÜ KONGRESİ'NE DOĞRU

Ak Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, "Seçilmiş Cumhurbaşkanı ve Başbakanımızla, ekip ruhuyla, milletimizle 2023 hedeflerine doğru yürüyüşümüz devam edecek" dedi.

AK PARTİ 1. OLAĞANÜSTÜ KONGRESİ'NE DOĞRU


Bilgin, Ak Parti Sivas İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında, Ak Parti 1. Olağanüstü Kongresi'nin 27 Ağustos'ta yapılacağını hatırlattı. Recep Tayyip Erdoğan'ın 12 yıl boyunca Türkiye'nin gelişmesine katkı sağladığını belirten Bilgin, "Seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı olarak inşallah 28 Ağustos'ta Meclis'te yemin ederek fiili olarak cumhurbaşkanlığına başlayacak ve yeni Türkiye hedefine milletimizle yürüyüşümüze devam edeceğiz" diye konuştu.

 

Bilgin, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun partinin yetkili organlarınca AK Parti Genel Başkan adayı olarak önerildiğini anımsatarak, "27 Ağustos'ta yapacağımız 1. olağanüstü kongremizle de genel başkanımızı seçeceğiz. Seçilmiş Cumhurbaşkanı ve Başbakanımızla, ekip ruhuyla, milletimizle 2023 hedeflerine doğru yürüyüşümüz devam edecek" dedi.

Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ın 28 Ağustos'ta göreve başlamasıyla Türkiye'de yeni bir sayfanın açılacağını dile getiren Bilgin, "Hep birlikte yeni Türkiye'yi inşa etmek üzere milletimizle, teşkilatlarımızla, aynı azim ve şevkle, eskisinden çok daha güçlü olarak, seçilmiş Cumhurbaşkanımızın, liderimizin önderliğinde yol yürümeye devam edeceğiz. Bugüne kadar bize destek olan aziz milletimize şükranlarımızı sunuyoruz. Tüm milletimizi olağanüstü kongremize davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Ak Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin de Ak Parti iktidarı döneminde yapılan çalışmalara değinerek, milletin kendilerine verdiği emaneti asla yere düşürmediklerini belirtti.

Çalışmalarına devam edeceklerini ifade eden Şahin, "Olağanüstü kongremizde, tarihimizde ilk defa milletin doğrudan seçtiği Cumhurbaşkanı olan Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı bayrak yarışında emanet yeni ellere teslim edilecektir. Türkiye, bu yeni dönemde daha yüksek irtifalara daha büyük bir hızla yükselecektir" dedi.

 

 

AdminAdmin