Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 20-08-2014 23:46

C.Ü. VAKFINDAN ÖĞRETİM ÜYELERİNE TEŞVİK ÖDÜLÜ…

Cumhuriyet Üniversitesi (C.Ü.)Vakfı Ekim ve Kasım aylarında hocalara bilim teşvik ödülleri dağıtacak. Dağıtılacak tutarın ortalama olarak 300 ile 400 bin TL arasında olacağı öğrenildi.

C.Ü. VAKFINDAN ÖĞRETİM ÜYELERİNE TEŞVİK ÖDÜLÜ…

Konuyla ilgili açıklama yapan Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Genel Sekreteri Prof. Dr. Ertan Buyruk, 2014 yılı içerisinde vakıf bünyesinde faaliyet gösteren şirketlerin karlarından üniversite hocalarına bilim teşvik ödülleri dağıtılacağını söyledi. Vakfın çalışmaları hakkında bilgiler veren Buyruk, Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı’nın asıl amacının öğrencilere burs sağlamak olduğunu söyledi. Vakıf bünyesinde 2 şirketin yer aldığını belirten Genel Sekreter Buyruk, “Amacımız şirketler üzerinden kazandığımız paraları yeniden öğrencilerimize aktarabilmek. Bu yıl ciddi oranda bir burs sağlayacağımızı düşünüyoruz. 

Üstelik burslu öğrenci sayımızı her geçen yıl daha da artırmayı planlıyoruz. Bunun yanı sıra üniversitemiz bünyesinde çok değerli bilimsel çalışmalar yapılıyor. 

Bunun için de ayrı bir çalışma hazırladık. Üniversitemizin gelişimi öğrenci sayımız, hocalarımızın yaptığı bilimsel çalışmalar ve öğrencilerimiz tarafından yapılan projeler ile gerçekleşecek. Bunları göz önüne aldığımız da bu yıl Ekim ve Kasım aylarında bilimsel çalışmalarda bulunan değerli hocalarımıza bilim teşvik ödülleri hazırladık. Toplam rakamımız 300 ile 400 bin TL arasında olacak” şeklinde konuştu.


AdminAdmin