Spor
Giriş Tarihi : 19-08-2014 22:36

SİVASSPOR KALECİSİ KORCAN: "LİGE HAZIRIZ"

Sivaspor'un file bekçisi Korcan Çelikay, iyi bir sezon başı hazırlığı geçirdiklerini belirterek, "Tam takım hazırız. İlk maça çok iyi bir şekilde çıkacağız" dedi.

SİVASSPOR KALECİSİ KORCAN:

 

"TAM TAKIM HAZIRIZ"

Antrenmandanh sonra açıklamalarda bulunan kaleci Korcan Çelikay, ligin başlamasına kısa bir süre kaldığını hatırlatırken şunları söyledi:

"Hollanda kampımızı 3-4 gün önce bitirdik, hazırlık maçlarımız oldu. Antrenmanlarda oldukça sıkı çalıştık. Son hazırlıklarımızı da Sivas'ta yapacağız. 2 haftalık bir süremiz kaldı, ilk maç Gaziantep'le. Umarın galibiyetle başlayacağız. Şu ana kadar her şey iyi gidiyor. Arkadaşlarımız iyi, çok şükür ciddi sakatlığı olan biri yok. Tam takım hazırız. İlk maça çok iyi bir şekilde çıkacağız."

Korcan Çelikay, Sivasspor tarafından 4 kulübün katılımıyla düzenlenecek olan Cumhuriyet Kupası maçlarıyla ilgili yöneltilen soruya şu karşılığı verdi:

"Lig başlamadan önce oynanan hazırlık maçları tabi ki her takım için önemlidir. Bu da aslında buna göre yapılmış bir turnuva. Hem ciddiyet bakımından turnuva olarak geçiyor. Hem de takımların pratik yapması için iyi bir fırsat olacak. Umarım orada da galibiyetle devam ederiz. Çünkü galibiyete alışmamız lazım. Hazırlık maçı dahi olsa kaybetmememiz lazım."

Korcan Çelikay, Sivasspor'un kaleci transferi yapılydığı konusunda, "Sonuçta hepimiz burada çalışıyoruz. Kim hak ederse zaten hoca onu oynatacaktır. Benim için takım arkadaşlarımdan kim olursa olsun sorun yok. Çünkü iyi olan oynuyor. Herkes mücadele edecek, bu bir rekabet" ifadelerini kullandı.

TESİSLERDE ÇALIŞTILAR

Sivasspor yeni sezon hazırlıklarını teknik direktör Roberto Carlos nezaretinde tesislerde sürdürdü. Top kapma çalışması ile başlayan antrenman pas çalışması ve yarı sahada çift kale maç ile tamamlandı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana sakatlıkları bulunan Batuhan Karadeniz, Ahmet Aras ve izinli olduğu belirtilen Manuel da Costa ile milli takımda bulunan Cihan Özkara katılmadı.

AdminAdmin