Sivas
Giriş Tarihi : 08-08-2014 21:53

ÜLKÜCÜ YAZARLAR DERNEĞİ GENEL SEKRETERİ TECEL: “TÜRK MİLLETÇİLİĞİ SAHİPSİZ DEĞİLDİR”

Ülkücü Yazarlar Derneği Genel Sekreteri Kürşat Tecel memleketi Sivas’ta basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

ÜLKÜCÜ YAZARLAR DERNEĞİ GENEL SEKRETERİ TECEL: “TÜRK MİLLETÇİLİĞİ SAHİPSİZ DEĞİLDİR”

Ülkücü Yazarlar Derneği Genel Sekreteri aynı zamanda yazarımız ve İnternet Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi olan Kürşat Tecel, Sivas’ta yaptığı açıklamada, hükümete yakın medya kuruluşlarına çıkarak kendilerine ‘bağımsız veya eski Ülkücüler’ diyerek cumhurbaşkanı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini açıklayan kişilere sert tepki gösterdi. Tecel, bu açıklamaların sabırlarını taşırdığını söyledi.

Ülkücü Yazarlar Derneği Genel Sekreteri Kürşat Tecel, Kangal Ağası Konağında düzenlediği basın toplantısında, kendilerine ‘bağımsız ve eski ülkücü’ diyerek açıklama yapanların Ülkücü camiayı yönlendirmeye çalıştığına dikkat çekti.

Desteklediklerini söyledikleri Başbakan'ın Ülkücülere her türlü hakareti yapmaktan çekinmediğini savunan Tecel, “Her türlü milliyetçiliği ayaklar altına aldığını iddia eden ve Türklüğe hakareti meşru hale getirmeye çalışan, bulduğu ilk fırsatta ülkücülere hakaret ederek tatmin olan, Türklüğün her türlü değerini yozlaştırmaya çalışan Türk bayrağını bir paçavra gözüyle gören Tayyip Erdoğan gibi birini Ülkücülük adına desteklemek nasıl meşru olabilir ve kabul görebilir?” diye sordu.

 

Kendilerine eski Ülkücü diyenlerin PKK’lı ve istihbarat görevlisi kişilerle birlikte hareket ettiğini öne süren Kürşat Tecel, “İhanet şebekeleriyle bir araya gelerek ihanetin bağımsız Ülkücüler ayağını oluşturan bu adamlar, Ülkücü camianın temiz, masum dünya görüşlerini kullanarak ne yapmak istiyorlar?” dedi.

“FİTNE TUZAKLARININ OYUNUNA GELMEYECEĞİZ”

Musa Serdar Çelebi, Alaattin Aldemir, Hasan İlter gibi ülkücülük vasfı geride kalmış şahısların MİT Müsteşarlığı yapmış Cevat Öneş ve akiller heyetinden bazı isimlerle birlikte sık sık toplantılar yaptıklarını iddia eden Kürşat Tecel, şu ifadeleri kullandı:"12 Eylül öncesi banka soygunculuğundan tutuklanarak, cezaevinden Ülkücü olarak çıkan şahsiyetler oturmamış kimliklerin, aynen kapısını bekledikleri Ülkücü mağdurların duyguları ile oynayarak avukatlığını yapanlara buradan ilan ediyoruz ki; Ülkücü camia adına her fırsatta hiç de alakası olmayan açıklamalarda bulunan bu çakma çelebiler unutmasınlar ki, Türk milletçiliği sahipsiz değildir. Biz halen dipdiri ve genç olan Ülkücüler, değerlerimizi halen unutmadık. Ülkücü Türk milliyetçileri bilsin ki, Türk ülkücüleri, liderlerinden en ucra köşedeki kardeşine kadar, birbirinden emin insanlardır ve Türk milliyetinin bekası uğruna fitne tuzaklarını geçmişte olduğu gibi bugünde aşma iradesini ortaya koyacaktır."

AdminAdmin