Sivas
Giriş Tarihi : 03-08-2014 21:16

MERHUM BAŞKAN BÜLENT KÖK ANISINA SİVAS'TA OFF-ROAD HEYECANI YAŞANDI…

Yarışlara 16 ilden Off Road tutkunları katıldı.

MERHUM BAŞKAN BÜLENT KÖK ANISINA SİVAS'TA OFF-ROAD HEYECANI YAŞANDI…

 

Sivas'ta düzenlenen "4. Off-Road Oyunları", renkli görüntülere sahne oldu.

 

Sivas Off-Road ve Doğa Sporları Derneği'nin merhum başkanı Bülent Kök anısına düzenlenen oyunlar, Yenişehir mevkisindeki fuar alanında gerçekleştirildi.

 

Yarışlara Sivas'ın yanı sıra İstanbul, Kayseri, Kars, Osmaniye, Ordu, Giresun, Trabzon, Ankara, Iğdır, Kahramanmaraş, Mersin, Erzincan, Artvin, Adana, Samsun ve Antalya'dan Off-Road tutkunları katıldı.

 

Oyunlar, renkli görüntülere sahne oldu. Kimi yarışmacılar, etabı tamamlamakta güçlük çekti. Yarışta, Mehmet Yılmaz birinci, Yahya Gözübenli ikinci, Haydar Gerda ise üçüncü oldu. Birinci olan Yılmaz'a ödülünü Bülent Kök'ün kızı İrem verdi.

 

 Yarışta bir araç yan devrildi

 

Bu arada, Semih Erarslan'ın kullandığı araç, parkurdaki çukurda yan devrildi. Erarslan, kazadan yara almadan kurtuldu.

 

Sivas Off-Road ve Doğa Sporları Derneği Başkanı Korkut Aktümer, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Bu etkinliği rahmetli Bülent Kök başkanımızın anısına düzenledik. 16 ilden 57 misafir aracımız geldi. Türkiye'nin dört bir yanından katılımcılarımız var" diye konuştu.

 

 

Bülent Kök'ün eşi Esra Kök de etkinliğe katılanlara teşekkür ederek, "Buraya kadar geldiniz, bizi yalnız bırakmadınız. Her zaman yanımızda oluyorsunuz, hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.









AdminAdmin