Sivas
Giriş Tarihi : 31-07-2014 22:25

BAŞKANDAN YALANLAMA

AK Parti'ye geçmedim, geçmeyeceğim…

BAŞKANDAN YALANLAMA

Bayramın birinci günü AK parti İstanbul İl Başkanlığının düzenlemiş olduğu Bayramlaşma töreninde AK Parti'ye Belediye Başkanlarından geçiş olduğu duyuruldu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Rozet taktığı isimler arasında geçen Sivas İline bağlı Gemerek İlçe Belediye Başkanı Mustafa Demir'den Yalanlama geldi. 

Gemerek Belediyesinin resmi internet sitesinden duyurduğu açıklamada;

"Belediye başkanımız sayın Mustafa Demir hakkında gerek basında gerekse TV lerde Adalet ve Kalkınma Partisine  (AKP) geçiş yaptığı ile ilgili çıkan haberler asılsız ve gerçeği yansıtmamaktadır. Bu konu hakkında başkanımız Sayın MUSTAFA DEMİR  : Ben Büyük Birlik Partisinden seçildim seçmenlerim beni Büyük Birlik Partili olarak tanıdı ve bu göreve layık gördü diyen başkanımız böyle bir düşüncesinin olmadığını belirtti.Halkımıza saygıyla duyurulur" denildi

ROZET KİME TAKILDI

Rozetin Gemerek Belediye Başkanı Mustafa Demir zannedilerek başkasına mı takıldığı yoksa yanlışlık mı olduğu belirsizliğini korurken, Gemerek Belediyesi'nin Büyük Birlik Parti'li Başkanı Mustafa Demir başka bir partiye geçmesinin söz konusu bile olmayacağını bu mesajla duyurmuş oldu.

AdminAdmin