Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 20-07-2014 20:12

REKTÖR KOCACIK, SİVAS BELEDİYESİ'NİN İFTAR PROGRAMINA KATILDI…

Sivas Belediyesi, protokol üyeleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine iftar verdi.

REKTÖR KOCACIK, SİVAS BELEDİYESİ'NİN İFTAR PROGRAMINA KATILDI…


İftara, Vali Alim Barut, Belediye Başkanı Sami Aydın, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Faruk Kocacık, Rektör yardımcısı Prof.Dr. Hüseyin Yılmaz,   protokol üyeleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

 

Paşabahçe Mesire ve Piknik Alanı'ndaki Kütükev'de düzenlenen iftar programında konuşan Vali Alim Barut, "Birlik ve beraberlik, güç ifadesidir" dedi.

 

Sivas'ta yöneticiler arasında birlik, beraberlik ve ahenk olduğuna dikkati çeken Barut, bu birlikteliğin kente hizmet olarak döneceğini söyledi.

 

Bu birlik ve beraberliğin devamını dileyen Barut, Filistin'de ve farklı bölgelerde zulüm altındaki tüm Müslümanların huzurlu günlere kavuşmasını temenni etti.

 

 "Birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmemiz lazım"

 

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ise konuklara seslenerek, "Güzel bir ramazan sofrasında bizlerle birlikte olduğunuz için sizlere şükranlarımı sunuyor, teşekkür ediyorum" dedi.

 

Mübarek ramazan ayında İsrail'in Gazze'ye saldırılarının üzüntü verici olduğunu belirten Aydın, Filistin'de yaşananların herkesi derinden üzdüğünü söyledi.

 

Aydın, birlik ve beraberliğin önemine dikkati çekerek, "Her zaman güçlü olmak gerekiyor. Bunun için birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmemiz lazım" diye konuştu.

Sivas'ta çok güzel bir birliktelik olduğunu belirten Aydın, "Sizlerle beraber Sivasımızı daha güzel günlere taşıyacağımıza inanıyorum" ifadesini kullandı.

Kentte her alanda çalışmalarının aksamadan devam ettiğini aktaran Aydın, "Sivas hak ettiği yere gelecektir" dedi.

Protokol üyeleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve basın mensuplarının katıldığı iftarda, Filistin ve dünyanın farklı bölgelerinde zulme uğrayan Müslümanlar için dua edildi. 

AdminAdmin