Magazin
Giriş Tarihi : 15-07-2014 16:01

STEVEN SEAGAL İFTARA KATILDI

Bugün akşamüstü saatlerinde İstanbul'a gelen ABD'li jazz-rock sanatçısı ve aksiyon filmlerinin efsanevi yıldızı Steven Seagal, Kadıköy Moda'da bulunan Hilton by Double Tree Roof katında yer alan 360 Restaurant'ta düzenlenen bir iftar yemeğinde, gazeteciler, sivil toplum örgütü temsilcileri ve sponsorlarla bir araya geldi.

STEVEN SEAGAL İFTARA KATILDI

Söz konusu iftar yemeğine, çok sayıda ünlü ismin yanı sıra, YAŞAR KARAKELLE GRUP Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Yaşar Karakelle,  WMWNEWSTURKEY ve WMAGAZİNEWORLD Yönetim Kurulu Başkanı Turizmagazinist Gazeteci Sedat Karagöz, İstanbul Star Magazin Genel Yayın Yönetmeni Özcan Uzun, The Eccnomist's Genel Müdürü Birol Önderin, ENMEDYATİST&ALEMİDERYA Genel Yayın Direktörü Nadia Yılmaz, BALKAN HABER AJANSI Sanat Direktörü İnes Kiremitçi ve Uluslararası Mutfak Sanatçıları ve Gurmler Birliği Türkiye Masası Yönetim Kurulu Üyesi Boğaç Yüzgül de katıldı. 

Katılımcıların iftar açmaların engellememek için, iftarın düzemlenidği Kadıköy Moda'da bulunan Hilton by Double Tree Roof katında yer alan 360 Restaurant'taki salona, bir hayli geç gelen Steven Seagal burada kısa bir açıklama yaptı.  

Türkiye'ye ikinci kez gelmiş olduğnu ve yeniden burada olmaktan mutlu olduğunu söyleyen Seagal, “Geleneksel Türk müziğini çok seviyorum. Güzel insanlar, güzel müzik, güzel kültür “ ifadelerini kullandı. 

Ünlü oyuncu, Thunderbox Avrupa turnesi kapsamında yarın akşam Harbiye Açıkhava'da bir konser verecek. 


BALKAN HABER AJANSI/MERVE TUTUMLU-ÇİMEN ÇİĞDEM ÖZ

AdminAdmin