Sivas
Giriş Tarihi : 14-07-2014 18:00

ALBAYRAK: “GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”

Yakın bir süre önce 5 partinin ortak Çatı Aday olarak kamuoyuna açıkladığı Prof.Dr.Ekmelettin Mehmet İhsanoğlu’na destek amacıyla MHP Sivas İl Başkanlığı çalışmalarını hızlandırdı.

 ALBAYRAK: “GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”

 

MHP Sivas İl Başkanlığı bu kapsamda KAMU-Sen Sivas il Temsilciliğini ziyaret etti.

 

Sağ kökenli ve muhafazakar kimliği ile tanınan Prof.Dr.Ekmelettin Mehmet İhsanoğlu’nun toplumda kabul oranının yüksek olduğunu, muhafazakar Sivas halkının adaya sıcak baktığını ifade eden Albayrak “bu kapsamda bizlerde teşkilat olarak aday için çalışmalarımızı hızlandırdık. İnşallah Adayın kazanması için gece gündüz çalışacağız” dedi.

 

Çalışmalar kapsamında ilk ziyareti KAMU-Sen İl Temsilciliğine yapan Albayrak burada şube başkan ve yöneticilerine seçim süreci ve aday hakkında bilgiler vererek destek istedi. “Aday dünya çapında bir bilim adamı olmasının yanında, hafız olması ve Mehmet Akif Ersoyun yakın arkadaşının evladı olması ayrıca bizleri mutlu etmektedir. Ülkemiz için kaybolan güven duygusunun yeniden yeşertilmesi için Sevgi ekmek ve kardeşlik ekmek için Prof.Dr.Ekmelettin Mehmet İhsanoğlu iyi bir fırsattır” dedi.

 

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen görüşmede Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Şube Başkanları görüşlerini ifade ederek “Ülkemiz için inşalah hayırlı sonuçlar doğurur. Kamu Çalışanları olarak ciddi sıkıntılar yaşıyoruz ve memnun olmadığımız çok konuyu meydanlara taşıyarak eylemlerde dile getiriyoruz. Ekmelettin Bey duruşu ve vizyonu itibariyle Bilgili, Kültürlü Saygın bir vatan evladı. İnşallah başarılı olur. Bizler Vatan ve Bayrak kutsaliyetin de, devlet kutsaliyetinde sendikacılık yapıyoruz. Türk ve İslam Alemi kan revan içindeyken, Ülkemiz dar bir boğazdan geçerken her zamankinden çok birliğe ve dirliği ihtiyacımız var” düşüncelerini paylaştılar.

Ziyaret toplu hatıra fotoğrafı ile son buldu. 

AdminAdmin